Neler Yeni

MASAÜSTÜ PROGRAMLAR KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR BAZILARI İSE RESET ATIYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Şaban kara
SİSTEMİM UPGRADE YAPTIKTAN SONRA BİOSDAN SADECE RAM HIZIMI DEĞİŞTİRDİM PC Yİ ESKİ HALİYLE BAŞLATTIM WİNDOWS 11 PRO KULLANIRKEN BU HATAYI ALDIM İNTERNETTEN BİRAZ ARAŞTIRDIM W10 KURUN DÜZELİR DİYE BİRİSİ MAKALE AÇMIŞ FAKAT DÜZELDİĞİNE DAİR BİŞEY YAZMAMIŞ BENDE GİTTİM W10 KURDUM
FAKAT HİÇBİR DEĞİŞİKLİK OLMADI STEAM DURDUK YERE BAZEN 5 SN DE BİR RESET ATIYOR BAZEN ATMIYOR DC SÜREKLİ RES ATIYOR GOOGLE DİREK KENDİNİ KAPATIYOR

ESKİ SİSTEMİM
ASUS PRİME B550M-K
RYZEN 5 5600X
RTX3060 Tİ
4000MHZ GSKİLL
BİTFİNEX600

YENİ SİSTEMİM
ASUS TUF GAMİNG A620M PLUS WİFİ
RYZEN 7 9700X
EKRAN KARTIM AYNI
RAM GSKİLL 6400MHZ EXPO
BİTFİNEX 600W

PSU NİYE DÜŞÜK DİYE SORANLAR BÜTCEM YETMEDİ DAHA DEĞİŞEMEDİM

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
ad soyad
Birden fazla sebebi olabilir. İki sistemde de değişmeyen 2 parçan biri ekran kartı diğeri psu. Buradaki olağan şüpheli Bitfenix Psu. Voltaj değerlerinde ani voltaj dalgalanmaları olursa, psu bozulduysa, 5 saniyede bir programlar açılıp kapanıp reset atarsa voltaj koruma devresi devreye giriyordur diye sanıyorum. O yüzden psu'yu bir değiştirip öyle deneyin derim. Şayet olmazsa ki çok büyük ihtimal olacaktır, sonraki adımda bios ram ayarlarından expo'yu kapatıp auto yapmanızı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Şaban kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amd expo ram destekliyor diye özellikle expo ram almıştım ama hocam

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Alper Uğurcan
SİSTEMİM UPGRADE YAPTIKTAN SONRA BİOSDAN SADECE RAM HIZIMI DEĞİŞTİRDİM PC Yİ ESKİ HALİYLE BAŞLATTIM WİNDOWS 11 PRO KULLANIRKEN BU HATAYI ALDIM İNTERNETTEN BİRAZ ARAŞTIRDIM W10 KURUN DÜZELİR DİYE BİRİSİ MAKALE AÇMIŞ FAKAT DÜZELDİĞİNE DAİR BİŞEY YAZMAMIŞ BENDE GİTTİM W10 KURDUM
FAKAT HİÇBİR DEĞİŞİKLİK OLMADI STEAM DURDUK YERE BAZEN 5 SN DE BİR RESET ATIYOR BAZEN ATMIYOR DC SÜREKLİ RES ATIYOR GOOGLE DİREK KENDİNİ KAPATIYOR

ESKİ SİSTEMİM
ASUS PRİME B550M-K
RYZEN 5 5600X
RTX3060 Tİ
4000MHZ GSKİLL
BİTFİNEX600

YENİ SİSTEMİM
ASUS TUF GAMİNG A620M PLUS WİFİ
RYZEN 7 9700X
EKRAN KARTIM AYNI
RAM GSKİLL 6400MHZ EXPO
BİTFİNEX 600W

PSU NİYE DÜŞÜK DİYE SORANLAR BÜTCEM YETMEDİ DAHA DEĞİŞEMEDİM
ramleri 6000 mhz yap olmadi 5600 yapip dene bakalim

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Şaban kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilmiyorum hocam şimdi pc yi tamire bıraktım adam 750w psu taktı bu seferde dosya açınca ekran gidip gelmeye başladı sistem kurulumu yapıcaktı bıraktım geldim

Top Bottom