Neler Yeni

Masaüstü ve Başlat Çubuğuna tıklayamıyorum

tugg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tugan Doğruer
Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayarımda sıklıkla, özellikle alt+tab ile pencere değiştirdiğimde veya tam ekran kullanımından çıktığımda görev çubuğundaki öğelere ve masaüstündeki hiçbir dosyaya tıklayamıyorum. ctrl+alt+delete ile bu sorunu çözebiliyorum ama çok sık yaşadığım için gerçekten yorucu oluyor. Çözümü veya bu soruna ne neden oluyor bilginiz var mı?

-Baddie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ömer
Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayarımda sıklıkla, özellikle alt+tab ile pencere değiştirdiğimde veya tam ekran kullanımından çıktığımda görev çubuğundaki öğelere ve masaüstündeki hiçbir dosyaya tıklayamıyorum. ctrl+alt+delete ile bu sorunu çözebiliyorum ama çok sık yaşadığım için gerçekten yorucu oluyor. Çözümü veya bu soruna ne neden oluyor bilginiz var mı?
Çözüm bulabildinmi hocam aynı sorundan müzdaribim şuan.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Alperen Yılmaz
Çözüm bulabildinmi hocam aynı sorundan müzdaribim şuan.
Sen 4 sene önceki konuyu nasıl buldun aklım ona ermiyo zaten çözüm yoluna gerek kalmamıştır pc değiştirmiştir komple

-Baddie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ömer
Sen 4 sene önceki konuyu nasıl buldun aklım ona ermiyo zaten çözüm yoluna gerek kalmamıştır pc değiştirmiştir komple
Ya hacı rx 6600 aldıktan sonra pc iyice kafayı yedi, araştırmadığım yer kalmadı format atcam şimdi temizinden ins düzelir lanet şey.

Görev yöneticisinden explorer.exe yi sonlandırıp bir daha açarmısınız

Top Bottom