Masaüstü Wİ-Fİ USB

fettahaltuntaş

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
198
ARKADAŞLAR İSMİNİ TAM BİLMİYORUM AMA BİR WİFİ USB Sİ VAR
MASAÜSTÜME TAKINCA MASAÜSTÜNE WİFİ ÖZELLİĞİ KAZANDIRIYOR
BEN PC Yİ Yİ BAŞKA ODAYA TAŞIYACAĞIMDA
MODEMİ TAŞIMAM OLANAKSIZ
O USB İLE KULLANSAM PC Yİ BİR SORUN OLURMU
PC YE ZARAR FELAN VERİRMİ ?

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Birincisi büyük harf kullanma. İkincisi onların adı Wİ-Fİ adaptör. PC'de hiçbir sorun olmaz zarar vermez, kullanabilirsin.

Yazınızdan anladığıma göre bir şey olmaz?

Sadece şöyle bir sorunla karşılaşabilirsin. Wifi internet bağlantısı stabil olmuyor. Ani hız düşüşleri veya oyunlarda ping yükselmesi yaşayabilirsin. Bunlar senin için sorun değilse pc ye zararı olmaz rahat kullanım sağlar. Ancak bunlar önemliyse cat2 kablo alıp kabloyla bağlanmanı şiddetle tavsiye ederim.

bilindik bir marka ise bişey olcağını sanmam.

Dostum sana şöyle anlatayım.
3 sene önceye kadar 50 Mbps interneti wifi üzerinden kullanıyordum. Genelde download hızım 4-5 mb altına pek düşmüyordu. Ancak sadece 2 pc bağlı olmasına rağmen lol oynarken 300 400 pinglere fırlama oluyordu ve ç.ok sinir bozucuydu. Superonline ile çok kavga ettim onlar da wifi çok stabil olmadığı için böyle olduğunu söylediler. Tabi ben de sizin gibi pek inanmıyordum. Modemi değiştirttim daha iyisini taktırdım ancak hala aynı sorunları ara ara yaşıyordum. En son 5 mt cat2 kablo aldım laptopa bağladım. O gün bu gündür daha 30 pingin üstüne çıkmadı. Diyeceğim o ki kablo her zaman wifidan daha stabil bağlantı sağlar. Tabi alt yapı kötüyse kablo da çözüm değil. Ancak NŞA da kablo büyüktür wifi.

Dostum sana şöyle anlatayım.
3 sene önceye kadar 50 Mbps interneti wifi üzerinden kullanıyordum. Genelde download hızım 4-5 mb altına pek düşmüyordu. Ancak sadece 2 PC bağlı olmasına rağmen lol oynarken 300 400 pinglere fırlama oluyordu ve ç.ok sinir bozucuydu. Superonline ile çok kavga ettim onlar da wifi çok stabil olmadığı için böyle olduğunu söylediler. Tabi ben de sizin gibi pek inanmıyordum. Modemi değiştirttim daha iyisini taktırdım ancak hala aynı sorunları ara ara yaşıyordum. En son 5 mt cat2 kablo aldım laptopa bağladım. O gün bu gündür daha 30 pingin üstüne çıkmadı. Diyeceğim o ki kablo her zaman wifidan daha stabil bağlantı sağlar. Tabi alt yapı kötüyse kablo da çözüm değil. Ancak NŞA da kablo büyüktür wifi.
bende Asus 100mb wifi alıcı kullanıyordum. kobloluya geçtim ping farkı oldu tabii ki. ama kablolu bağlantı imkanı yoksa kullanılabilir.

bende Asus 100mb wifi alıcı kullanıyordum. kobloluya geçtim ping farkı oldu tabii ki. ama kablolu bağlantı imkanı yoksa kullanılabilir.
Dostum ben de aynı şeyi söyledim zaten :D

Geri