Masaüstündeki ikonların sol veya sağ altında bir ok işareti varsa o bir kısayol demektir yani gerçek uygulama değil gerçek uygulamayı açan farklı bir dosya türü. Şahsen her şeyi bir kenara toplamaktansa düzgün ve nizamlı şekilde ayırmanızı tercih ederimMerhaba, spru başlıktaki gibi masa üstü iconları klasöre atınca yine masaüstünde kalıyor ve klasörde kısayol olarak gözüküyor
Masaüstündeki iconu silip çöp kutusundan da silsem sorun olur mu
Kısayolları kaldırsan bir sorun yaşamazsın yani onu demek istedimMerhaba, spru başlıktaki gibi masa üstü iconları klasöre atınca yine masaüstünde kalıyor ve klasörde kısayol olarak gözüküyor
Masaüstündeki iconu silip çöp kutusundan da silsem sorun olur mu
khandor bot ne haci googlelyınca hile cıkıyoMasaüstündeki ikonların sol veya sağ altında bir ok işareti varsa o bir kısayol demektir yani gerçek uygulama değil gerçek uygulamayı açan farklı bir dosya türü. Şahsen her şeyi bir kenara toplamaktansa düzgün ve nizamlı şekilde ayırmanızı tercih ederimAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kısayolları kaldırsan bir sorun yaşamazsın yani onu demek istedim
Dc botu yapıyordum bir aralarkhandor bot ne haci googlelyınca hile cıkıyo
aklıma bu geldiMasaüstündeki ikonların sol veya sağ altında bir ok işareti varsa o bir kısayol demektir yani gerçek uygulama değil gerçek uygulamayı açan farklı bir dosya türü. Şahsen her şeyi bir kenara toplamaktansa düzgün ve nizamlı şekilde ayırmanızı tercih ederimAlıntıyı görüntüle
hocam masaüstünüze aşık oldum instagram adresiniz varsa fotoğrafın urlsini ve düzeninizi ss atıp gönderir misiniz buyurun insta adresimMasaüstündeki ikonların sol veya sağ altında bir ok işareti varsa o bir kısayol demektir yani gerçek uygulama değil gerçek uygulamayı açan farklı bir dosya türü. Şahsen her şeyi bir kenara toplamaktansa düzgün ve nizamlı şekilde ayırmanızı tercih ederimAlıntıyı görüntüle
İstek attım kabul edersen göndericemhocam masaüstünüze aşık oldum instagram adresiniz varsa fotoğrafın urlsini ve düzeninizi ss atıp gönderir misiniz buyurun insta adresims4metky
Bu arada o wallpaper engine den bir görüntü yani url si yokhocam masaüstünüze aşık oldum instagram adresiniz varsa fotoğrafın urlsini ve düzeninizi ss atıp gönderir misiniz buyurun insta adresims4metky