Merhaba değerli forum kullanıcı arkadaşlarım yeni bir kasa satın aldım ekran kartını windowsu kurdum fakat Driver Booster ve Driver Pack otomatik sürücü güncelleyen programlar kullandığım için (benim düşüncem ki büyük ihtimalle böyle) bilgisayara bir şeyler oldu windows güvenliğinden gördüm. Normal windows 10 bilgisayar sıfırlamadan bilgisayarı 2 3 kere sıfırlamama rağmen düzelmedi bu sorun
Örneğin bilgisayar 15 saat acık kalıyor daha sonra yeniden başlattığımda, bilgisayar açılıyor fakat masaüstünde fare laglanıyor takılmalı ilerliyor bu yaşadığım olay da kasanın power tuşuna basılı tutmadığım sürece düzelmiyor bilgisi olan arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olabilirlerse çok sevinirim
Pc özellikleri 480 gb ssd , rtx tuf 2060 16gb ram b450m anakart işlemci ryzen 5 3600
Windowsu sıfırdan kurmayı denemedim ! bunu da belirteyim
Örneğin bilgisayar 15 saat acık kalıyor daha sonra yeniden başlattığımda, bilgisayar açılıyor fakat masaüstünde fare laglanıyor takılmalı ilerliyor bu yaşadığım olay da kasanın power tuşuna basılı tutmadığım sürece düzelmiyor bilgisi olan arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olabilirlerse çok sevinirim
Pc özellikleri 480 gb ssd , rtx tuf 2060 16gb ram b450m anakart işlemci ryzen 5 3600
Windowsu sıfırdan kurmayı denemedim ! bunu da belirteyim