hayır yok"Windows'u etkinleştir." yazısı var mı? Varsa, etkinleştirene kadar değiştiremiyor olmanız lazım.
Masaüstüne sağ tık yapıp "Kişiselleştir." e tıklamayı denediniz mi? Oradan değiştirebiliyor olmanız lazım.hayır yok
Masaüstüne sağ tık yapıp "Kişiselleştir." e tıklamayı denediniz mi? Oradan değiştirebiliyor olmanız lazım.
Burada bunu demek istemiştim. Windows'unuz etkin değil o yüzden masaüstü arka planını değiştiremezsiniz. Yukarıda ki hocamın dediği gibi, gidip key satın alabilirsiniz veya gidip ücretsiz dağıtılan keyleri yazabilirsiniz. Sanırsam bu forumda görmüştüm. Oradan bulup kullanabilirsiniz."Windows'u etkinleştir." yazısı var mı? Varsa, etkinleştirene kadar değiştiremiyor olmanız lazım.
key almana gerek yok. 2 dk da etkinleştirdim benAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
uyarı yok masaüstünde ama key almam gerekiyor sanırım
Key almayla ne gibi farkları var? Sıkıntı çıkarmaz mı bu şekilde key pahalı bir şey değil çünkükey almana gerek yok. 2 dk da etkinleştirdim ben
hangi windows sürümünü kullanıyorsunuzpcyi yeni kurdum ve görseldeki gibi bir şey var silemiyorum.
Alıntıyı görüntüle
kanka ben 2 senedir böyle kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.Key almayla ne gibi farkları var? Sıkıntı çıkarmaz mı bu şekilde key pahalı bir şey değil çünkü
Win 10 home güncel sürümhangi windows sürümünü kullanıyorsunuz
Cmd den aktifleştirinWin 10 home güncel sürüm