Wallpaper engine mi kullanıyorsunuz
YOK KANKA WALLPAPERİN SESİNİ KAPADIM VE ZTN YAĞMUR SESİ WALLPAPERİNKİWallpaper sesi büyük ihtimal programına gir ve kapat.
YOK KANKA WALLPAPERİN SESİNİ KAPADIM VE ZTN YAĞMUR SESİ WALLPAPERİNKİWallpaper engine mi kullanıyorsunuz
AY PARDON WALLPAPER ENGİNE KULLANIYOM AYNENWallpaper engine mi kullanıyorsunuz
Ses düzeyi karıştırıcısından bakarmısınız nerden geldiğineYOK KANKA WALLPAPERİN SESİNİ KAPADIM VE ZTN YAĞMUR SESİ WALLPAPERİNKİ
Mesaj otomatik birleştirildi:
YOK KANKA WALLPAPERİN SESİNİ KAPADIM VE ZTN YAĞMUR SESİ WALLPAPERİNKİ
AY PARDON WALLPAPER ENGİNE KULLANIYOM AYNEN
Pardon videoyu sonuna kadar izlememiştim videoda gösteriyormuşsunuzbaktım ses düzeyi karıştırıcısında hiçbirses yok
Arkada çalışan programları tek tek kapatıp bakın ses gidicek mi belki öyle anlarızsesin ne sesi olduğunuda bilmiyorum
pegi 80 dedi steam web client helperi kapayıncaArkada çalışan programları tek tek kapatıp bakın ses gidicek mi belki öyle anlarız
her steam web clienthelperi kapayınca pegi eighteen diyorArkada çalışan programları tek tek kapatıp bakın ses gidicek mi belki öyle anlarız
Çok tuhaf hocam valla ilk defa duyuyorum sizdenpegi 80 dedi steam web client helperi kapayınca
her steam web clienthelperi kapayınca pegi eighteen diyor
her kapatışımda pegi eighteen diyor gene açılıyor ?Çok tuhaf hocam valla ilk defa duyuyorum sizden
videosunu atabilirim istersenizÇok tuhaf hocam valla ilk defa duyuyorum sizden
Atarsanız konuyu gören diğer arkadaşlar için işe yarabilir fakat ben ilk defa duyduğum bir şey için nasıl bir çözüm sunabilirim bilmiyorum.her kapatışımda pegi eighteen diyor gene açılıyor ?
videosunu atabilirim isterseniz