•Tyrell Wellick•
80+ Bronze
Ekran kartı stoğu yok diye böyle tabi neyse k.g size teklifimi sundum umarım satarsıngüldürmeyin lütfen 2021deyiz 2018de değil
Ekran kartı stoğu yok diye böyle tabi neyse k.g size teklifimi sundum umarım satarsıngüldürmeyin lütfen 2021deyiz 2018de değil
eywallah paran cebinde dursun belki bu sistemi 3000e satanı bulursun hemen yapış ben olsam öyle yapardımPeki kolay gelsin size teklif ettim ben satıp satmamak sizin elinizde nakit param 3000'TL.
evet bizde ona göre hareket ediyoruzEkran kartı stoğu yok diye böyle tabi neyse k.g size teklifimi sundum umarım satarsın
İstesem bulurum emin ol elimden ne PC:ler geçti aklın almayacağı sıkıntı yokeywallah paran cebinde dursun belki bu sistemi 3000e satanı bulursun hemen yapış ben olsam öyle yapardım
teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinEkran kartı tek başına 4500 den gider geri kalan ise 2.5 diyebiliriz
Teklifimi sundum ben ve bunu yaparken komple setine yapmadım HDD Monitör istemeden yaptım ama neyse hayırlı satışlareywallah paran cebinde dursun belki bu sistemi 3000e satanı bulursun hemen yapış ben olsam öyle yapardım
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet bizde ona göre hareket ediyoruz
tamam kardeş hadi konuyu işgal etme en iyisi sensin alkışlıyoruz git bul alİstesem bulurum emin ol elimden ne PC:ler geçti aklın almayacağı sıkıntı yok
evet en iyisi benimtamam kardeş hadi konuyu işgal etme en iyisi sensin alkışlıyoruz git bul al
teşekkür ederim8-9k eder diye düşünüyorum, o da ekran kartının hatrına.