Masaya oturamıyorum çünkü ortası boşluk değil aşağıda masanın açılıp kapanması için bir yer var dikdörtgen masa kadar şimdi masanın bir kısmını kapadım boy tarafına değilde en tarafına oturmayı denedim oda çok küçük geldi ne öneriyorsunuz?
Oturmak için yapılan icatlar: Tabure sandalye koltukMasaya oturamıyorum çünkü ortası boşluk değil aşağıda masanın açılıp kapanması için bir yer var dikdörtgen masa kadar şimdi masanın bir kısmını kapadım boy tarafına değilde en tarafına oturmayı denedim oda çok küçük geldi ne öneriyorsunuz?
Yani masaya giremiyorum.Alttaki tahta yüzünden.Öncelikle masaya niye oturmaya çalışıyorsun onu sormak istiyorum. Benim bildiğim masalar oturmak için değildir.
Tahtayı sökebilirsin ben öyle yapmıştım.Yani masaya giremiyorum.Alttaki tahta yüzünden.
Kafamda canlandıramadım hocam olayı tam anlayamadım yani.Yani masaya giremiyorum.Alttaki tahta yüzünden.
Tahtayı sökersem ayakta duramaz.Tahtayı sökebilirsin ben öyle yapmıştım.
Foto ekliyorum.Kafamda canlandıramadım hocam olayı tam anlayamadım yani.
Duruyor. Külleyen yalan bana da öyle demiştirlerdi ama kırılsa benden değil. YTDTahtayı sökersem ayakta duramaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Foto ekliyorum.
dik şekilde denedin mi?Masaya oturamıyorum çünkü ortası boşluk değil aşağıda masanın açılıp kapanması için bir yer var dikdörtgen masa kadar şimdi masanın bir kısmını kapadım boy tarafına değilde en tarafına oturmayı denedim oda çok küçük geldi ne öneriyorsunuz?
Yok hocam açılır kapanır masa.Masanın linki var mı?
Öyleyse yapacak bir şey yok. sandalyeyi küçültebilirsin sadece.Yok hocam açılır kapanır masa.