atatürkçülük kanımda var
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
Kasayı beğenmiyorum, en yakın zamanda da PSU değişmeye bakın derim.
Kasasını kullananlar memnun. Anakartı bilgisayarcımın önerisi ile aldım. Psu idarelik kullanıp değiştireceğim. Önerin için teşekkürlerKasayı anakartı ve PSU’yu değişseniz güzel sistem olmuş olur şuan epey kötü
Kasayı kullananlar memnun demek kasanın iyi olduğu anlamına gelmiyor. Hava akışının kötü olduğu çok belli, ayrıca PSU’nun ve kabloların saklanabilmesi için kasanın altında gizleme yeri yok çok kötü gözükür. Ayrıca anakart iyi değil. 10600KF bir işlemci var. Overclock şart gibi bir şey. Z490 ile overclock yapmanız lazım ve ram frekansını da 2666 MHz’den daha fazla yapmanız lazım. B460 ile hem overclock yapamazsınız hemde ram frekansı 2666 MHz de kalır daha çıkmazKasasını kullananlar memnun. Anakartı bilgisayarcımın önerisi ile aldım. Psu idarelik kullanıp değiştireceğim. Önerin için teşekkürler
Nasıl yani? Ne yapmam gerekKasayı kullananlar memnun demek kasanın iyi olduğu anlamına gelmiyor. Hava akışının kötü olduğu çok belli, ayrıca PSU’nun ve kabloların saklanabilmesi için kasanın altında gizleme yeri yok çok kötü gözükür. Ayrıca anakart iyi değil. 10600KF bir işlemci var. Overclock şart gibi bir şey. Z490 ile overclock yapmanız lazım ve ram frekansını da 2666 MHz’den daha fazla yapmanız lazım. B460 ile hem overclock yapamazsınız hemde ram frekansı 2666 MHz de kalır daha çıkmaz