Neler Yeni

Mastürbasyon illetini bırakamıyorum

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sana çok güzel taktik vereceğim naneli bir krem al hatta markasını bulursam atıcam buraya onu al heryerine sür 10 dakika sonra inanılmaz bir soğukluk hissedeceksin neredeyse buz gibi oluyor o taraflar ve saatlerce böyle duruyorsun biraz canını sıkıyor acıtıyor ama asla mastürbasyon yapasın gelmiyor

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
seninki bagımlılık olmus ben böyle kafam eserse efkarlanırsam arada böyle anca onuda aya vurcak olursak ayda 1 2 defa yaparım sen günde 1 2 defa diyorsun onu ay olarak hesaplasak sen 1 ayda 60 defa masturbasyon yapıyorsun bi süre sonra insanın canı sıkılır canı acır

soul

80+ Silver
İradeniz güçlü değilse bu iş çok zor olacak.
Boş durmamaya çalış TV izle , gez dolaş , kitap oku, bir şeylerle uğraş.

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Kanka kafanı dağıtacak şeyler yap, spora git yap bişeler olm

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Hocam bana göre :
1- Yapacak aktivite bulun. Baskettir, derstir , arkadaşlarla vakit geçirmektir... Çünkü insan genelde boşta kalınca da yapmak istiyor.
2- Sevdiğiniz bir insanla çıkmaya başlayın.
2. madde her ne kadar zor olsa da en faydalısı.

Coolpanda

80+ Silver
Kimse annesi babası yanındayken bu illete düşmez. Annesi babası yanındayken bu illetten korunmak çok kolaydır ama yalnızken dünyanın en zor işlerinden birisidir. Boş vaktini doldur ve en önemlisi seni tahrik eden içerikler vardır. Örneğin basit bir müzik klibi. Bu klibe girdiğinde kontrol hala sende ama ufak bir klipten çok zarar gelmez diyorsun. Sonra farkında olmadan daha tahrik edici bir içerik açarsın, kontrol hala sende ama pes etmek uzeresindir, bir adim daha geçip daha da tahrik edici içeriğe girersen geçmiş olsun artık kendini bir anda p*rno sitesinde bulursun. Kontrolünü kaybetmeden önce fren yapmalisin.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Muhammed İslamoğlu
Bu 5000 sınırını teyit edicem diğer dediklerin tamam bu 5000 olayını senden duyuyoruz ilk defa
Her dediğim tamam da o 5000e mi takıldın? Farz et ki 5000 olayı asparagas çıktı, ne yapacaksın? Devam mı edeceksin? Tek zararı bu değil ki. Unutkanlığa ve beyin işlevlerine olumsuz etkileri de var bu işin. Bundan ben de etkilendim ve sıkıntısını çekiyorum. Senin yaşın daha da genç ve erkenden böyle bir şeyden vazgeçmen lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,320
Üyeler
167,090
Son üye
SeyitAkdağ
Top Bottom