Ciri
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
Sen bilgilisin
Hurafe olduğu çok belli değil mi?O kadar asılsan anca ağrı yaptığından uyuyamazsın.herkese merhabalar merakımdan açıyorum da tam bilemiyorum masturbasyon yaptıktan sonra uyuyabilirmiyiz duyduğuma göre şeytan rahat bırakmadığından uyuyamıyormuşuz yardımcı olabilirseniz sevinirim
yani olabilir hurafe doğru bilinen yanlışlar ya da gerçek olmayana deniliyordu değil mi ?Hurafe olduğu çok belli değil mi?O kadar asılsan anca ağrı yaptığından uyuyamazsın.
Dine sonradan girmiş,akla aykırı,uydurma inançlara deniyor.yani olabilir hurafe doğru bilinen yanlışlar ya da gerçek olmayana deniliyordu değil mi ?
uydurma yani anladımDine sonradan girmiş,akla aykırı,uydurma inançlara deniyor.
Sen yine de yaptıktan sonra gusül al piskojik olarak rahatlamasın eyer dinin İslamsa sana şunu gayet söyleye bilirim ki Cinler senle uğraşırlar hee üstüne Mastürbasyon yaptın ve yaptığın kıyafetler hala üzerinde ise senle daha çok uğraşırlar . Yaşadığım için söylüyorum anlat diye bilirsin anlatmak istemiyorum açıkçası . Dediğim gibi eyer Piskolojikmen rahatlamazsan git gusül al dostum hayırlı geceler dilerimRevani uyuduğuna göre sende uyuyabilirsin
sana da iyi geceler de korkuttun beni ya şuan cenabet değilim de korktum açıksasıSen yine de yaptıktan sonra gusül al piskojik olarak rahatlamasın eyer dinin İslamsa sana şunu gayet söyleye bilirim ki Cinler senle uğraşırlar hee üstüne Mastürbasyon yaptın ve yaptığın kıyafetler hala üzerinde ise senle daha çok uğraşırlar . Yaşadığım için söylüyorum anlat diye bilirsin anlatmak istemiyorum açıkçası . Dediğim gibi eyer Piskolojikmen rahatlamazsan git gusül al dostum hayırlı geceler dilerim
Doğruyu söylemekte fayda var ben sana gelip burada yalan söylesem günahın benim üzerime olacak dostum .sana da iyi geceler de korkuttun beni ya şuan cenabet değilim de korktum açıksası
ya korkuyom ben ya cenabet değilim de korkuyorumDoğruyu söylemekte fayda var ben sana gelip burada yalan söylesem günahın benim üzerime olacak dostum .
Korkmayacaksın korkarsan zaten musallat olurlar sana onlar senden daha güçsüz insanların korkuları ile besleniyorlar . Filmlerdeki ucmalı kaçmalı cinler ile alakaları yok bizim hocamız vardı din hocamız ne kadar doğru söylüyor bilmiyorum bir tanesini görmüş 1.50 boylarında diyor insana benzemiyordu diye söylüyor daha detaya girmek istemiyorum senide korkutmak istemiyorum korkuysam seni kusura bakma dostum ben yalan söylemeyi sevmiyorum. ( Onlardan korkma Onlar senden korksun )ya korkuyom ben ya cenabet değilim de korkuyorum
bişi dicem ciddi daha çok korkuttun ya ben böyle şeylere karşı hassasım da birazKorkmayacaksın korkarsan zaten musallat olurlar sana onlar senden daha güçsüz insanların korkuları ile besleniyorlar . Filmlerdeki ucmalı kaçmalı cinler ile alakaları yok bizim hocamız vardı din hocamız ne kadar doğru söylüyor bilmiyorum bir tanesini görmüş 1.50 boylarında diyor insana benzemiyordu diye söylüyor daha detaya girmek istemiyorum senide korkutmak istemiyorum korkuysam seni kusura bakma dostum ben yalan söylemeyi sevmiyorum. ( Onlardan korkma Onlar senden korksun )
Seni korkutuysam özür dilerim dostum yaşının bu kadar küçük olduğunu bilsem konuyu çok kısaya alırdım yaşının 21 veyahut 25 olduğunu sanıyorumbişi dicem ciddi daha çok korkuttun ya ben böyle şeylere karşı hassasım da biraz