Neler Yeni

masturbasyon yaptıktan sonra uyuyabilirmiyiz ?

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
herkese merhabalar merakımdan açıyorum da tam bilemiyorum masturbasyon yaptıktan sonra uyuyabilirmiyiz duyduğuma göre şeytan rahat bırakmadığından uyuyamıyormuşuz yardımcı olabilirseniz sevinirim
Hurafe olduğu çok belli değil mi?O kadar asılsan anca ağrı yaptığından uyuyamazsın.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
Hurafe olduğu çok belli değil mi?O kadar asılsan anca ağrı yaptığından uyuyamazsın.
yani olabilir hurafe doğru bilinen yanlışlar ya da gerçek olmayana deniliyordu değil mi ?

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Revani uyuduğuna göre sende uyuyabilirsin :D
Sen yine de yaptıktan sonra gusül al piskojik olarak rahatlamasın eyer dinin İslamsa sana şunu gayet söyleye bilirim ki Cinler senle uğraşırlar hee üstüne Mastürbasyon yaptın ve yaptığın kıyafetler hala üzerinde ise senle daha çok uğraşırlar . Yaşadığım için söylüyorum anlat diye bilirsin anlatmak istemiyorum açıkçası . Dediğim gibi eyer Piskolojikmen rahatlamazsan git gusül al dostum hayırlı geceler dilerim

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
Sen yine de yaptıktan sonra gusül al piskojik olarak rahatlamasın eyer dinin İslamsa sana şunu gayet söyleye bilirim ki Cinler senle uğraşırlar hee üstüne Mastürbasyon yaptın ve yaptığın kıyafetler hala üzerinde ise senle daha çok uğraşırlar . Yaşadığım için söylüyorum anlat diye bilirsin anlatmak istemiyorum açıkçası . Dediğim gibi eyer Piskolojikmen rahatlamazsan git gusül al dostum hayırlı geceler dilerim
sana da iyi geceler de korkuttun beni ya şuan cenabet değilim de korktum açıksası

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
ya korkuyom ben ya cenabet değilim de korkuyorum
Korkmayacaksın korkarsan zaten musallat olurlar sana onlar senden daha güçsüz insanların korkuları ile besleniyorlar . Filmlerdeki ucmalı kaçmalı cinler ile alakaları yok bizim hocamız vardı din hocamız ne kadar doğru söylüyor bilmiyorum bir tanesini görmüş 1.50 boylarında diyor insana benzemiyordu diye söylüyor daha detaya girmek istemiyorum senide korkutmak istemiyorum korkuysam seni kusura bakma dostum ben yalan söylemeyi sevmiyorum. ( Onlardan korkma Onlar senden korksun )

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
Korkmayacaksın korkarsan zaten musallat olurlar sana onlar senden daha güçsüz insanların korkuları ile besleniyorlar . Filmlerdeki ucmalı kaçmalı cinler ile alakaları yok bizim hocamız vardı din hocamız ne kadar doğru söylüyor bilmiyorum bir tanesini görmüş 1.50 boylarında diyor insana benzemiyordu diye söylüyor daha detaya girmek istemiyorum senide korkutmak istemiyorum korkuysam seni kusura bakma dostum ben yalan söylemeyi sevmiyorum. ( Onlardan korkma Onlar senden korksun )
bişi dicem ciddi daha çok korkuttun ya ben böyle şeylere karşı hassasım da biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,483
Üyeler
165,188
Son üye
floyps
Top Bottom