Neler Yeni

Mat Siyah mı Parlak Siyah mı (KASK)

emrevoxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emre
1713650729786.png

1713650733836.png

MAT SİYAH OLANI EN ÇOK SATILAN 1. SIRADA İNSANLARIN VARDIR BİR BİLDİĞİ DİYE MAT OLANINI ALDIM SİZCE?

CycL0ne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Skati
Bence mat olan (mat kullanıyorum)

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Dr Luciano
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

MAT SİYAH OLANI EN ÇOK SATILAN 1. SIRADA İNSANLARIN VARDIR BİR BİLDİĞİ DİYE MAT OLANINI ALDIM SİZCE?
MAT

emrevoxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mat olan çok iz yapıyor ve çiziliyor demişler ama ve parlak olan daha güzel duruyor fiyatları aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hjc c10 tercih edilebilirdi bence

Son düzenleme:

GirayHan

80+ Platinum
MAT : TEMİZLİĞİ KOLAY FAZLA İZ BIRAKMAZ ÇİZİK AZ BELLİ EDER

PARLAK SİYAH : TEMİZLİĞİ ZOR ÇOK İZ BIRAKIR ÇİZİK BELLİ EDER

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu kask benim düşündüğüm kasklara kıyasla nispeten baya ucuz kalıyor, yazın bir kask alacağım bunu alsam Allah muhafaza düşsem kırılır mı bu?

emrevoxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kask benim düşündüğüm kasklara kıyasla nispeten baya ucuz kalıyor, yazın bir kask alacağım bunu alsam Allah muhafaza düşsem kırılır mı bu?
sen düşünce kırılırsa kırılsın yeterki kafanı korusun

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,535
İsim
Hacı
Tabii ki mat.
Deri tayt gibi ne o öyle.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Kırılmaz merak etme
Ama bütçe yetiyorsa Stream 2 al

Griffon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mete
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Bütçen varsa az daha çıkıp MT kasklara bakmanı öneririm aynı kaskı (mat) bende başlangıç için almıştım kaskın dışı tamamen kaplama ve en ufak bir şey değmesinde bile çizilmek değil kaplama kalkıyor, kaplaması aşırı dandik. Ben tiziz bakarım felan deme dünyanın belki de en titiz kask kullanıcısı birisiyim ama bu kask 1 sene olmadan çizik doldu. Hele bir keresinde kaskı arka sepete atıp 2 dk Migrosa gittim geldim sonra kaska baktığımda komple her tarafu çizik dolmuştu. O gün kaskı değiştirdim

emrevoxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emre
Bütçen varsa az daha çıkıp MT kasklara bakmanı öneririm aynı kaskı (mat) bende başlangıç için almıştım kaskın dışı tamamen kaplama ve en ufak bir şey değmesinde bile çizilmek değil kaplama kalkıyor, kaplaması aşırı dandik. Ben tiziz bakarım felan deme dünyanın belki de en titiz kask kullanıcısı birisiyim ama bu kask 1 sene olmadan çizik doldu. Hele bir keresinde kaskı arka sepete atıp 2 dk Migrosa gittim geldim sonra kaska baktığımda komple her tarafu çizik dolmuştu. O gün kaskı değiştirdim
sipariş ettim artık beni biraz idare etsin yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

bişey temas etmediği sürece çizilmez bence. işte ben o yüzden parlak siyah almaya yöneliktim nedense herkes mat alıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,950
Üyeler
163,414
Son üye
Rewop
Top Bottom