Neler Yeni

Matematik bilen birisi yardım edebilir mi?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
zamanın var ise bıyıklı matematik dene temeli iyi attırıyor. trigonometride hiçbir şey anlatamamıştı, grafikten anlatıyor hiçbir şey anlaşılmıyor. bıyıklı matematikten izleyim dedim adam öyle bir anlatıyor ki bir daha aklından çıkmaz gibi. neyi neden yaptığını söylüyor rehber matematik gibi otistik değil en azından
matematiğin güzel yüzü var yaşlı bir adam buda iyi anlatıyor buna geçtim bakalım nasıl yapacak bugün bunu bitirir yarın bıyıklıya geçerim

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Tekin Ayber
temelim 0, hiç yok. şuan hedefim haftaya cuma matematik sınavından 50 almak. oturtmak zor olacak ama yapacak bir şey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bundan bende nefret ediyorum ama başka sanki yok gibi
Senin acilen kitaptan çalışıp temeli sağlam atmaya bir başlaman lazım o zaman, temelsiz hiç bir şey yapamazsın, hiç bir hocayı anlayamazsın :(

Yukarıdaki kitaplardan temel oluşturmanı şiddetle tavsiye ederim.
Bir de matematiği 0 dan temelden öğreten videolar yok mu, onları bir araştır. AMa sakın sADECE videolar ile zaman öldürme, mutlaka kitaptan çalış, yardımcı kaynak olarak videolara bak. Video izlemek sadece geçici fikir verir, asıl iş kitapla soru çözmek, konu anlamaktır.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Senin acilen kitaptan çalışıp temeli sağlam atmaya bir başlaman lazım o zaman, temelsiz hiç bir şey yapamazsın, hiç bir hocayı anlayamazsın :(

Bir de matematiği 0 dan temelden öğreten videolar yok mu, onları bir araştır. AMa sakın sADECE videolar ile zaman öldürme, mutlaka kitaptan çalış, yardımcı kaynak olarak videolara bak. Video izlemek sadece geçici fikir verir, asıl iş kitapla soru çözmek, konu anlamaktır.
video izleyip öğreniyorum sonra soru çözüyorum not alıyorum izlerkende

phopshen

80+ Bronze

Hocam kimi kitaptan anlaşılmıyor konu. Video izleyerek anlamak gerekiyor. He intten konuyu öğrenip üstüne de soru çözmek mükemmel bir şey. Ben hoca dolayısıyla çap fasikül alıyorum hiçbir şey anlaşılmıyor, video izlemek şart, benim hocam da anlatamıyor orası ayrı o yüzden bıyıklı matematik has hocam

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Tekin Ayber
video izleyip öğreniyorum sonra soru çözüyorum not alıyorum izlerkende
Ama sen temelim sıfır, demiştin nasıl anlayabilirsin ki...? Videoları eğer soru çözerken veya sınavdaki soruları çözerken hatırlayabiliyor musun ? Yani soru mu ezberliyorsun yoksa MATEMATİĞİN mantığını mı öğreniyorsun, burası çok önemli, eğer soru ezberliyorsan hiç bir faydası olmaz sana...

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Hocam kimi kitaptan anlaşılmıyor konu. Video izleyerek anlamak gerekiyor. He intten konuyu öğrenip üstüne de soru çözmek mükemmel bir şey. Ben hoca dolayısıyla çap fasikül alıyorum hiçbir şey anlaşılmıyor, video izlemek şart, benim hocam da anlatamıyor orası ayrı o yüzden bıyıklı matematik has hocam
9. sınıfta bu baya yardımcı olmuştu, bunu bitireyim zaten 1 saat. bundan sonrada bugün biyoloji ve edebiyat bakıcam iftara kadar, pazar günüde bıyıklı hocayı bitiririz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama sen temelim sıfır, demiştin nasıl anlayabilirsin ki...? Videoları eğer soru çözerken veya sınavdaki soruları çözerken hatırlayabiliyor musun ? Yani soru mu ezberliyorsun yoksa MATEMATİĞİN mantığını mı öğreniyorsun, burası çok önemli, eğer soru ezberliyorsan hiç bir faydası olmaz sana...
mantığını ezberliyorum farklı farklı sorular çözüyorum temelde 0 derken o kadar bindiremedik yani var az çok

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Tekin Ayber
Kitap şarttır ama iyi kitap, video yardımcıdır ama iyi video :)

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler

phopshen

80+ Bronze
Kitap şarttır ama iyi kitap, video yardımcıdır ama iyi video :)
Tabi herkesin beyni başka çalışır. Ben bu zamana kadar video izleyip soru çözümü yaptım ek kaynaklardan ve temelim iyi durumda. Konu sahibi de nasıl anlıyorsa öyle çalışsın tabi mesela benim dediklerim sana rahatsızlık verirse yapma sakın. Konuyu anlamaya bak halledersin daha yolun başındasın, erkenden aydınlanırsın

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Tabi herkesin beyni başka çalışır. Ben bu zamana kadar video izleyip soru çözümü yaptım ek kaynaklardan ve temelim iyi durumda. Konu sahibi de nasıl anlıyorsa öyle çalışsın tabi mesela benim dediklerim sana rahatsızlık verirse yapma sakın. Konuyu anlamaya bak halledersin daha yolun başındasın, erkenden aydınlanırsın
hocam çalışıyorum videolu olarak anlıyorum mantığınıda anlıyorum ama soru çözmeye gelince en basitinden 1 tane bile olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,184
Üyeler
170,987
Son üye
ENC0RE
Top Bottom