Matematik Hocası Kopya Çekmediğim Halde Kopya Çektiğimi İma Etti.

Hocam Ağırıma Gidiyor. Çözdüğüm testi tek başıma yaptım , kimseden bakmadım bile.
Çok Gücüme gitti.
Direkt böyle söylemesi doğru değil ama bazen beklenmeyini başardığında böyle afarlanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çözdüğüm Sınavı Tekrardan Çözmek Zorunda Mıyım Onu bilmiyorum da , Bu Yaptığı Ayıp Değil Mi Hocam ?
Müdüre Gitmeli Miyim ?
Olayları büyütmeye gerek yok. Hocayla okulda konuş.

Çözdüğüm Sınavı Tekrardan Çözmek Zorunda Mıyım Onu bilmiyorum da , Bu Yaptığı Ayıp Değil Mi Hocam ?
Müdüre Gitmeli Miyim ?
Haksız yere böyle ima etmek biraz yanlış, evet. Sen kopya çekmediğini söyleyip kanıtladığın ve ortada hiçbir kanıt olmadığı halde sınavına 0 verirse müdüre git.

Haksız yere böyle ima etmek biraz yanlış, evet. Sen kopya çekmediğini söyleyip kanıtladığın ve ortada hiçbir kanıt olmadığı halde sınavına 0 verirse müdüre git.
Veremez zaten. Elinde hiç bir kanıt yok.

Hiçbirşey olmaz sınav esnasında yakalamamış nasıl soruları çözdüğünüzü anlatın berbaber çalıştık falan diyin bir şey bulamaz

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar Okulda Matematik Quizi Olduk. 15 Soruluk Testten 13 Doğru Yaptım. Sınıfta 6 Adet Fulleyen Var.
Matematik Hocam Samimi Olduğum ve Zeki Olan 2 Arkadaşıma Bu Tür Mesaj Atmış. Üstelik Kopya Çekmediğim Halde.

İronik Olan Durum İse quizde defter kitap açmayı serbest tuttu. Okulun En ketüm , En kopya Çekilmez hocası quize refakat etti.
Sizece ne Yapmalıyım ? Fikriniz Nedir ?

(Bu Arkadaşıma Attığı Mesaj.)
bir şey çıkmaz bu olaydan kanıtlayamadıktan sonra boş boş konuşur anca.

kitap defter açmayı serbest tutup, 15 soruda 13 doğru yapmanın garip olmasına mı şaşırıyor?

quizde soruları nasıl cevapladığın beni ilgilendirmez. ben olsam kitaptan defterden baktım yaptım der geçerim. gereksiz muhabbete girmemek için. zaten sınavda yapacaklarınla çözülür olay.

Gözetmen tutanak tutmadıktan sonra kanıtlayabileceklerini düşünmüyorum. Dert edecek bir şey yok. Bu şekilde mesaj gelmiş olması dahi doğru değil.

1641826931885.png

aşsdlkaşlsdkşaslkdşaslkdksad
hoca sana ağır giydirmiş gibi

Geri