Neler Yeni

Matematik hocasını boğmak istiyorum

pc ustasi1

80+ Silver
Okuldaki bütün öğretmenler 4 konudan sorumlusunuz derken bizim ki 2 dönemden de sorumlusunuz diyor yani 15 konuya yakın konu var sırf uyuzluk olsun diye kendi kağıt hazırlayıp kendi sınav yapacakmış okuldakiler bizi ilgilendirmez diyor . Az önce ark'tan sınav konularını aldım 3-4 konu sanıyordum yarına kadar yetişir diye rahattım ama 15 konu var ve sınavım yarın tek bildiğim şey ise 45 45 90 üçgeninde 90'nın karşısı kök 2 katıydı başka bilgim yok ne yapacağım ?

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Satürn
geçmiş olsun hocam

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,320
İsim
C Ş
Belirli bir kazanım senaryosuna göre soru sorabiliyor diye biliyorum. Ama kazanım senaryosunda ilk dönem konularının olacağınız sanmıyorum çünkü her dönem için tekrar düzenlenir.
Ayrıca sınava birkaç gün önceden çalışmalıydın ve bunu önceden arkadaşlarına bir sormalıydın ne çıkacak diye. Sona kalan dona kalır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3-4-5, 5-12-13, 8-15-17, 7-24-25 özel üçgenlerine de bak.
Çarpanlara ayırmaya bak.
Öteleme ve dönmeye bak.
Üçgende açıortay kenarortay bunlara bak.
Üçgen nasıl oluşur, kuralları nedir bunlara bak ve üçgenler oluştur bu kurallar göre.
Benzerliğe bak.

En kolay bunlar var.

Alraplox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
spor eğitim goygoy konularına etiketleyebilirsiniz
Okuldaki bütün öğretmenler 4 konudan sorumlusunuz derken bizim ki 2 dönemden de sorumlusunuz diyor yani 15 konuya yakın konu var sırf uyuzluk olsun diye kendi kağıt hazırlayıp kendi sınav yapacakmış okuldakiler bizi ilgilendirmez diyor . Az önce ark'tan sınav konularını aldım 3-4 konu sanıyordum yarına kadar yetişir diye rahattım ama 15 konu var ve sınavım yarın tek bildiğim şey ise 45 45 90 üçgeninde 90'nın karşısı kök 2 katıydı başka bilgim yok ne yapacağım ?
son konulara bak geç genelde yalan oluyo bunlar

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,796
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Şimdiden başarılar dilerim.
Dertlenmene gerek yok, dünyanın sonu değil [Sözlün veya projene iyi gelirse zaten ortalaman aşırı da düşmez]
Konu özetlerine çalışmışsındır diye düşünüyorum geç yazsam da hatırlatayım.
Bir kağıda da soruları çözmek için gereken bilgileri yazıp tekrarlarsın.

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek
Son konuların özetine ve soru tiplerine bak geç kaçıncı sınıfsın onuda bilmiyorum ama son konular ağırlıklı çıkar biz hep böyle yapardık daha şaşmadı. Düşük alsanda sözlü falan toparlarsın bir şekilde.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Çokta önemli değil anladığım kadarıyla 9. sınıfsın bu kadar dert etme

Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
ragnar oğlu tarkan
okul zamanı ne zaman bir hoca bize böyle dese sınav genelde kolay oluyordu yani tüm dönemden çıkıyordu ama sorular kolaydı.

ahmetkvrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ahmet Kıvrak
Hoca isterse 2 dönemden sorar isterse son konudan. Son güne birakmissin, bir halt bildiğin yok sanki bütün kabahatli hocaymis gibi anlatıyorsun. Sınav gününe kadar aylak aylak dolanacagina calissaydin.

Alraplox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
spor eğitim goygoy konularına etiketleyebilirsiniz
Naptın sınavı

Top Bottom