teşekkürler peki bişey daha sorcam not ortalamam 87.5000 civarı 85 altına düşermiNotlar aritmetik ortalama yöntemiyle hesaplanır.
Aritmetik Ortalama = X1 + X2/2 olarak hesaplanır.
Yani 90+70=160 Bunu 2'ye böldüğümüzde 80 olarak çıkar.
teşekkürler peki bişey daha sorcam not ortalamam 87.5000 civarı 85 altına düşermi
Düşmezteşekkürler peki bişey daha sorcam not ortalamam 87.5000 civarı 85 altına düşermi
Onu diğer tüm dersler ve ders saati notuna göre hesaplıyorlar. İnternette hesaplama siteleri var, oralardan hesaplayabilirsinizteşekkürler peki bişey daha sorcam not ortalamam 87.5000 civarı 85 altına düşermi
Dostum bunu bilen sen olmalısın aldığın notlar hocalarının sana verdiği ders içi etkinlikler genelde sınavdan düşük değil yüksek verirler bu sana kalmış bir şey hocalarını tanımayız etmeyiz nasil insanlar yada senin nasıl bir ders içi performansın var bilemeyiz ama büyük ihtimalle düşmezteşekkürler peki bişey daha sorcam not ortalamam 87.5000 civarı 85 altına düşermi
Benim de notlarım güzeldi, beni över misinSen matematikten nasıl 90 aldın la?
iki sözlüde 90 olursa ortalaman 85 olur ama genel ortalamyı hesaplarken bu notu 3 ile çarpMerhaba matematikten ilk sınavdan 90 aldım şimdikinden 70 sadece matematik ortalamam ne kadar düşer
En sevdiğim derslerden İnkılap orta.
Ben üniliyim hocam dlfhsfdghsfgh bunlar eski not. Sayısalım, edebiyat dersinden de nefret ederdim.En sevdiğim derslerden İnkılap orta.
Edebiyat düşük. Neresini öveyim? 2. Dönem daha iyisini yap bu derslerden o zaman överiz.