Neler Yeni

Matematik olmuyor sinirden ağlıyorum :(

ahenk'

80+ Silver
Dostlar temelim zayıf ve tam 1 hafta sonra sınavım var. 11. Sınıfım. Günlerdir deli gibi trigonometri çalışıyorum ama artık saçlarımı yolacağım. Olmuyor, anlamıyorum. Matematik dışında tüm derslerinde hasbelkader iyiyim. Ama trigonometri yüzünden matematiğe küstüm. İnşallah sınav ertelenir diyorum tüm gün. Bir yandan da deli gibi çalışıyorum ama bir konuyu anlamam 2-3 günü bulabiliyor. Ne yapacağım allah aşkına yardım edin. 3 gündür günde 4 saat uyku uyuyorum. Chill şarkı açıp hayatı sorguluyorum.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem

ahenk'

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon

Çınar Yaşar

80+ Gold
Özel ders al bende çok kötüydüm özel ders ile çok düzeldim ayrı olarak da dershaneye gidebilirsin

ahenk'

80+ Silver
Özel ders al bende çok kötüydüm özel ders ile çok düzeldim ayrı olarak da dershaneye gidebilirsin
Hocam dershaneye gitmek istemiyorum. Hem geç kalmış gibi hissediyorum hem de babama yük olmak istemiyorum. YouTube'dan anlıyorum ama dediğim gibi bazı alt konuları anlamadığım için tekrar tekrar izliyorum. Yine anlamayınca kafayı yiyorum

Çınar Yaşar

80+ Gold
Hocam dershaneye gitmek istemiyorum. Hem geç kalmış gibi hissediyorum hem de babama yük olmak istemiyorum. YouTube'dan anlıyorum ama dediğim gibi bazı alt konuları anlamadığım için tekrar tekrar izliyorum. Yine anlamayınca kafayı yiyorum
Bari hiç olmaz ise 2-3 tane özel ders al yoksa olmaz bu iş geleceğini şekillendirmek için matematik gerekir

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
git soru çözümü izle sonuçta konuyu öğrenip öğrenmediğine bakmıyolar soruyu çözmene bakıyolar
şimdi kalk o pc nin başıdan kır ayağını otur dersini çalış ve olmak sitediğin şeyi hayal et

ahenk'

80+ Silver
Aslında konunun temelini anlıyorum ama ıncığına cıncığana kadar öğrenmek istiyorum. Olmayınca da üzülüyorum. Halbuki yaptığım şey gereksiz. Hocamız bile konuyu 2dk anlatıp geçiyor. Hemen izleyip test çözüp geçmeyi düşünüyorum artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

git soru çözümü izle sonuçta konuyu öğrenip öğrenmediğine bakmıyolar soruyu çözmene bakıyolar
şimdi kalk o PC nin başıdan kır ayağını otur dersini çalış ve olmak sitediğin şeyi hayal et
Hocam dirseğim çürüdü. Kafamı koyup ağlıyorum artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,674
Üyeler
162,046
Son üye
SerkanDoğan
Top Bottom