Neler Yeni

Matematik olmuyor sinirden ağlıyorum :(

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Dostlar temelim zayıf ve tam 1 hafta sonra sınavım var. 11. Sınıfım. Günlerdir deli gibi trigonometri çalışıyorum ama artık saçlarımı yolacağım. Olmuyor, anlamıyorum. Matematik dışında tüm derslerinde hasbelkader iyiyim. Ama trigonometri yüzünden matematiğe küstüm. İnşallah sınav ertelenir diyorum tüm gün. Bir yandan da deli gibi çalışıyorum ama bir konuyu anlamam 2-3 günü bulabiliyor. Ne yapacağım allah aşkına yardım edin. 3 gündür günde 4 saat uyku uyuyorum. Chill şarkı açıp hayatı sorguluyorum.
Hocam çalışmaya devam bunları düşünmeyin full focus devam Ege Fitness izleyin zaten acayip motive olacaksın o gazla türev integral vız gelir tırıs gider. Şuan olmadığını düşünüyor olabiliyorsun ama sınavda hepsini yapacaksın hiç merak etme.

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Hocam çalışmaya devam bunları düşünmeyin full focus devam Ege Fitness izleyin zaten acayip motive olacaksın o gazla türev integral vız gelir tırıs gider. Şuan olmadığını düşünüyor olabiliyorsun ama sınavda hepsini yapacaksın hiç merak etme.
knk o adam normal değil

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Ben de çalıştım ama olmuyor,pes ettim onun yerine FKB çalıştım ve hepsini hallettim sayılır. Mat olmasa da olur bu ilk sınavlarda 😕

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
matematik kanser aga...

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,368
İsim
Kaan
Valla 1 haftada ne kadar olursa. Elimden geleni yapacağım ama 3 gündür kafayı yedim. Aynada kendimden utanıyorum "trigonometri bile yapamıyorsun, *****!" diye :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eşit
videolar izle tonguç falan yada rehber matematik

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
hocam biliyorum öneri postu değil ama bana da bir büyüğüm önermişti bu kitap gerçekten de matematiği öğrenmekte büyük rol oynuyormuş doğru yalan bilmem ama konuştuğum abinin arkadaşlarının birçoğu bu kitap sayesinde daha iyi puanlar almaya başlamış
antremanlarla matematik adlı test kitabi gibi gitap varmış tyt- ayt paketi var istersen bi onları dene sonuçta ne kaybedebilirsin ki
not : kitap bölüm bölüm kitapta her gün için 3 sayfa felan varmış 30 günlük bi program gibi düşün sorularını çözerken öğrenmeni sağlıyormuş
gün sayısı arttıkça basitten karışığa gidiyormuş soruları ben de zerre matematik bilmiyorum ama aldım kitabı daha gelmedi hayırlısı ya
öte yandan takılma be hocam stresten hastalanırsın ya

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Ben anlıyorum nedense.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama konu bilinmeden soru da çözülmez.
Üst seviye sorularda yetersiz kalır muhtemelen, anlamasına anlarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,667
Üyeler
162,044
Son üye
cabbar1905
Top Bottom