Neler Yeni

Matematik olmuyor sinirden ağlıyorum :(

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
soru çözümünde yardımcı olmamı ister misin elimden geldiğince yardımcı olabilirim

2020 yks 40 0 mat

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Yıllar boyunca matematik çalıştım ve başarılı olamafım.
Bir gün aklıma geldi dedim ki ya harun neden çalışıyorsun git arka sokaktaki akp gençlik kollarına gelecek vadediyor.
Bu içimdeki sesi dinledim ve şükür 1+1 i bile çözemezken polis oldum.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostlar temelim zayıf ve tam 1 hafta sonra sınavım var. 11. Sınıfım. Günlerdir deli gibi trigonometri çalışıyorum ama artık saçlarımı yolacağım. Olmuyor, anlamıyorum. Matematik dışında tüm derslerinde hasbelkader iyiyim. Ama trigonometri yüzünden matematiğe küstüm. İnşallah sınav ertelenir diyorum tüm gün. Bir yandan da deli gibi çalışıyorum ama bir konuyu anlamam 2-3 günü bulabiliyor. Ne yapacağım allah aşkına yardım edin. 3 gündür günde 4 saat uyku uyuyorum. Chill şarkı açıp hayatı sorguluyorum.
taktik basit soru çeşitlerini ezberle bu tip sruların cevabını nasıl buluyorduk diye düşün ben biraz önce öyle yaptım oldu
o da olmazsa: https://www.instagram.com/p/CGSAGoIgeQR/
denemeye değer :D

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Canlı dersten anlayan var mı? YouTube'dan ders videosu açıp izlemek daha verimli bence .

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya
Dostlar temelim zayıf ve tam 1 hafta sonra sınavım var. 11. Sınıfım. Günlerdir deli gibi trigonometri çalışıyorum ama artık saçlarımı yolacağım. Olmuyor, anlamıyorum. Matematik dışında tüm derslerinde hasbelkader iyiyim. Ama trigonometri yüzünden matematiğe küstüm. İnşallah sınav ertelenir diyorum tüm gün. Bir yandan da deli gibi çalışıyorum ama bir konuyu anlamam 2-3 günü bulabiliyor. Ne yapacağım allah aşkına yardım edin. 3 gündür günde 4 saat uyku uyuyorum. Chill şarkı açıp hayatı sorguluyorum.
Çok işe yarar mı bilemem ama vitamin desteği alabilirsin

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Bende ağlıcam 15 net bekliyor benden hocalarım ne yapıcam bilmiyorum (lgs)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Canlı dersten anlayan var mı? YouTube'dan ders videosu açıp izlemek daha verimli bence .
YouTube verimli canlıders vakit kaybı

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bende 11. sınıfım ve anlamanı hızlandırman için 2 şey yapman lazım birincisi kitap okumak ikincisi temel çalışmak. O nasıl olacak youtube de mata baştan başlıcan 5. sınıftan 6 dan eksiğin neredeyse. Hiç bilmiyorsan hocalarına sor hocam temelim çok kötü nereden başlamalıyım de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,543
Üyeler
166,947
Son üye
batın000
Top Bottom