nerdesin kanka şuansoru çözümünde yardımcı olmamı ister misin elimden geldiğince yardımcı olabilirim
2020 yks 40 0 mat
erzurum tıpnerdesin kanka şuan
ben de urfadayım kanka 15binle gittim yakın diye aklımı ....erzurum tıp
yok kanka ben de 15 k dayım ama güneydoğu yazmadım daha büyük bir üni yazdım atatürk üni baya iyiben de urfadayım kanka 15binle gittim yakın diye aklımı ....
taktik basit soru çeşitlerini ezberle bu tip sruların cevabını nasıl buluyorduk diye düşün ben biraz önce öyle yaptım olduDostlar temelim zayıf ve tam 1 hafta sonra sınavım var. 11. Sınıfım. Günlerdir deli gibi trigonometri çalışıyorum ama artık saçlarımı yolacağım. Olmuyor, anlamıyorum. Matematik dışında tüm derslerinde hasbelkader iyiyim. Ama trigonometri yüzünden matematiğe küstüm. İnşallah sınav ertelenir diyorum tüm gün. Bir yandan da deli gibi çalışıyorum ama bir konuyu anlamam 2-3 günü bulabiliyor. Ne yapacağım allah aşkına yardım edin. 3 gündür günde 4 saat uyku uyuyorum. Chill şarkı açıp hayatı sorguluyorum.
doğrudur kanka yapacak bişe yok erzurum cok uzak geldi üşendim yabyok kanka ben de 15 k dayım ama güneydoğu yazmadım daha büyük bir üni yazdım atatürk üni baya iyi
nasip kısmet oraymış kanka aman boşverdoğrudur kanka yapacak bişe yok erzurum cok uzak geldi üşendim yab
Çok işe yarar mı bilemem ama vitamin desteği alabilirsinDostlar temelim zayıf ve tam 1 hafta sonra sınavım var. 11. Sınıfım. Günlerdir deli gibi trigonometri çalışıyorum ama artık saçlarımı yolacağım. Olmuyor, anlamıyorum. Matematik dışında tüm derslerinde hasbelkader iyiyim. Ama trigonometri yüzünden matematiğe küstüm. İnşallah sınav ertelenir diyorum tüm gün. Bir yandan da deli gibi çalışıyorum ama bir konuyu anlamam 2-3 günü bulabiliyor. Ne yapacağım allah aşkına yardım edin. 3 gündür günde 4 saat uyku uyuyorum. Chill şarkı açıp hayatı sorguluyorum.
YouTube verimli canlıders vakit kaybıCanlı dersten anlayan var mı? YouTube'dan ders videosu açıp izlemek daha verimli bence .