Kardeşim benim trigonometri benim de kabusumdu lisede. Hocalara geldik, pisagor matematik evi gibi kanallara bakabilirsin. İstersen biraz daha araştırma yapıp senin için daha fazlasını da önerebilirim. Trigonometrinin çıkış amacını mantığını, ispatını anlaman gerekiyor. Anca bu şekilde anlayabilirsin. Trigonometri ve fonksiyonlar Mat-2 nin en temel konularından bunları halledemezsen ilerisini göreceğini hiç sanmıyorum. Ezber yönteminden uzak tutup konuya hakim olmanı öneririm.Dostlar temelim zayıf ve tam 1 hafta sonra sınavım var. 11. Sınıfım. Günlerdir deli gibi trigonometri çalışıyorum ama artık saçlarımı yolacağım. Olmuyor, anlamıyorum. Matematik dışında tüm derslerinde hasbelkader iyiyim. Ama trigonometri yüzünden matematiğe küstüm. İnşallah sınav ertelenir diyorum tüm gün. Bir yandan da deli gibi çalışıyorum ama bir konuyu anlamam 2-3 günü bulabiliyor. Ne yapacağım allah aşkına yardım edin. 3 gündür günde 4 saat uyku uyuyorum. Chill şarkı açıp hayatı sorguluyorum.
10.sınıf kimi dersler zorlaşıyor kimya gibi daha sayısallaşıyorBen matematiği yapıyorum kimya biyoloji falan gitmiyor
Daha 9a yeni başladım böyle konuları gördükçe korkuyorum o kadar zor mu gerçekten ya
geometrin nasıl kanka?Dinliyorum ama bazı alt konuları anlamıyorum. Bu da moralimi bozuyor.
bende 11 im matematiği hiç anlamıyorum sözel seçtimDostlar temelim zayıf ve tam 1 hafta sonra sınavım var. 11. Sınıfım. Günlerdir deli gibi trigonometri çalışıyorum ama artık saçlarımı yolacağım. Olmuyor, anlamıyorum. Matematik dışında tüm derslerinde hasbelkader iyiyim. Ama trigonometri yüzünden matematiğe küstüm. İnşallah sınav ertelenir diyorum tüm gün. Bir yandan da deli gibi çalışıyorum ama bir konuyu anlamam 2-3 günü bulabiliyor. Ne yapacağım allah aşkına yardım edin. 3 gündür günde 4 saat uyku uyuyorum. Chill şarkı açıp hayatı sorguluyorum.
Aynı durumdayım desem inanır mısınben 9 sınıfım matematikte en ufak bilgim yok konular ile ilgili hocalar dersi acmiyo ve sinava gircem calişma geregide duymuyorum cunku calışınca bi faydasi olmiycak
Trigonometriyi ne yapıp ne edip kavrayamıyorsan geometri temelinde sıkıntı vardır. Özellikle dik üçgenle ilgili eksiklerini belirle ve kapatDostlar temelim zayıf ve tam 1 hafta sonra sınavım var. 11. Sınıfım. Günlerdir deli gibi trigonometri çalışıyorum ama artık saçlarımı yolacağım. Olmuyor, anlamıyorum. Matematik dışında tüm derslerinde hasbelkader iyiyim. Ama trigonometri yüzünden matematiğe küstüm. İnşallah sınav ertelenir diyorum tüm gün. Bir yandan da deli gibi çalışıyorum ama bir konuyu anlamam 2-3 günü bulabiliyor. Ne yapacağım allah aşkına yardım edin. 3 gündür günde 4 saat uyku uyuyorum. Chill şarkı açıp hayatı sorguluyorum.
10-11 tarih muazzam10.sınıf kimi dersler zorlaşıyor kimya gibi daha sayısallaşıyor
matematik çokda değişmiyor
biyoloji gine mantı go brr kafasında
fizik biraz daha zorlaşıyor
felsefe saçma bence
edebiyat bildiğin gibi
tarih eğlenceli
Eh iştegeometrin nasıl kanka?
Evet. Dik üçgende ilgili ciddi eksiklerim var. Dün gece kendime söz verdim. Başaracağım bunu. Sınavdan düşük almışım yüksek almışım önemi yok. Zamanla halledeceğim bu matematiğiTrigonometriyi ne yapıp ne edip kavrayamıyorsan geometri temelinde sıkıntı vardır. Özellikle dik üçgenle ilgili eksiklerini belirle ve kapat