Matematik olmuyor sinirden ağlıyorum :(

Ben matematiği yapıyorum kimya biyoloji falan gitmiyor
Daha 9a yeni başladım böyle konuları gördükçe korkuyorum o kadar zor mu gerçekten ya
kolay gelsin :D 9 da bir batış yaşarsın 10 da sallarsın 11 de anca toparlarsın :D

Dostlar temelim zayıf ve tam 1 hafta sonra sınavım var. 11. Sınıfım. Günlerdir deli gibi trigonometri çalışıyorum ama artık saçlarımı yolacağım. Olmuyor, anlamıyorum. Matematik dışında tüm derslerinde hasbelkader iyiyim. Ama trigonometri yüzünden matematiğe küstüm. İnşallah sınav ertelenir diyorum tüm gün. Bir yandan da deli gibi çalışıyorum ama bir konuyu anlamam 2-3 günü bulabiliyor. Ne yapacağım allah aşkına yardım edin. 3 gündür günde 4 saat uyku uyuyorum. Chill şarkı açıp hayatı sorguluyorum.
Hocam çalışmaya devam bunları düşünmeyin full focus devam Ege Fitness izleyin zaten acayip motive olacaksın o gazla türev integral vız gelir tırıs gider. Şuan olmadığını düşünüyor olabiliyorsun ama sınavda hepsini yapacaksın hiç merak etme.

Hocam çalışmaya devam bunları düşünmeyin full focus devam Ege Fitness izleyin zaten acayip motive olacaksın o gazla türev integral vız gelir tırıs gider. Şuan olmadığını düşünüyor olabiliyorsun ama sınavda hepsini yapacaksın hiç merak etme.
knk o adam normal değil

Ben de çalıştım ama olmuyor,pes ettim onun yerine FKB çalıştım ve hepsini hallettim sayılır. Mat olmasa da olur bu ilk sınavlarda 😕

matematik kanser aga...

Tonguç işe yarar mı ?

Valla 1 haftada ne kadar olursa. Elimden geleni yapacağım ama 3 gündür kafayı yedim. Aynada kendimden utanıyorum "trigonometri bile yapamıyorsun, *****!" diye :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eşit
videolar izle tonguç falan yada rehber matematik

hocam biliyorum öneri postu değil ama bana da bir büyüğüm önermişti bu kitap gerçekten de matematiği öğrenmekte büyük rol oynuyormuş doğru yalan bilmem ama konuştuğum abinin arkadaşlarının birçoğu bu kitap sayesinde daha iyi puanlar almaya başlamış
antremanlarla matematik adlı test kitabi gibi gitap varmış tyt- ayt paketi var istersen bi onları dene sonuçta ne kaybedebilirsin ki
not : kitap bölüm bölüm kitapta her gün için 3 sayfa felan varmış 30 günlük bi program gibi düşün sorularını çözerken öğrenmeni sağlıyormuş
gün sayısı arttıkça basitten karışığa gidiyormuş soruları ben de zerre matematik bilmiyorum ama aldım kitabı daha gelmedi hayırlısı ya
öte yandan takılma be hocam stresten hastalanırsın ya

Ben anlıyorum nedense.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama konu bilinmeden soru da çözülmez.
Üst seviye sorularda yetersiz kalır muhtemelen, anlamasına anlarsınız.

Geri