Mat derslerin temelidir ağırlık ona ver. Matematik toplama çımarmadan daha büyük bir şeydir eğer kafan basıyorsa çalış.9. Sınıf'ım ve ve matematiği hayatım boyunca hiç yapamadım. Sınavdan 10 almıştım 1. dönemde. Ama artık gerçekten çok sıkıldım bundan, diğer derslerim güzel denebilir. Matematiğimde öyle olsa taktiri alıp gideceğim. Matematikte temelim olmadıgı için dersleri dinliyorum ve hiçbir şey anlamıyorum, tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar?
Ben okulda bir şeyler öğrenebilen bir öğrenci tiplemesi olmamıştım hiçbir zaman. Genelde internetten öğrenirdim matematik konularını vesayre sonrasında da pekiştirmek adına sorularını çözersin. Kısacası evde kendin çalışman gerekiyor.9. Sınıf'ım ve ve matematiği hayatım boyunca hiç yapamadım. Sınavdan 10 almıştım 1. dönemde. Ama artık gerçekten çok sıkıldım bundan, diğer derslerim güzel denebilir. Matematiğimde öyle olsa taktiri alıp gideceğim. Matematikte temelim olmadıgı için dersleri dinliyorum ve hiçbir şey anlamıyorum, tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar?
Usta benim hiçbir dersten temelim yok ben ne yapayım9. Sınıf'ım ve ve matematiği hayatım boyunca hiç yapamadım. Sınavdan 10 almıştım 1. dönemde. Ama artık gerçekten çok sıkıldım bundan, diğer derslerim güzel denebilir. Matematiğimde öyle olsa taktiri alıp gideceğim. Matematikte temelim olmadıgı için dersleri dinliyorum ve hiçbir şey anlamıyorum, tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar?
Çalış diyeceğim ama sınavdan 10 almanda matematik ile hiç aran olmadığını gösteriyor.9. Sınıf'ım ve ve matematiği hayatım boyunca hiç yapamadım. Sınavdan 10 almıştım 1. dönemde. Ama artık gerçekten çok sıkıldım bundan, diğer derslerim güzel denebilir. Matematiğimde öyle olsa taktiri alıp gideceğim. Matematikte temelim olmadıgı için dersleri dinliyorum ve hiçbir şey anlamıyorum, tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar?
Arkadaşın önerdiği gibi rehber Matematik tektir.9. Sınıf'ım ve ve matematiği hayatım boyunca hiç yapamadım. Sınavdan 10 almıştım 1. dönemde. Ama artık gerçekten çok sıkıldım bundan, diğer derslerim güzel denebilir. Matematiğimde öyle olsa taktiri alıp gideceğim. Matematikte temelim olmadıgı için dersleri dinliyorum ve hiçbir şey anlamıyorum, tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar?