Neler Yeni

Matematik yapamayan birisi ne yapmalı

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Mete C. E.
Matematiği iyi bir arkadaş bul,
Kız arkadaş vs olursa daha iyi olur.
Trigonometriden 100 almıştım zamanında bu taktikle. 17 sene geçmiş üzerinden:)

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
Matematiği iyi bir arkadaş bul,
Kız arkadaş vs olursa daha iyi olur.
Trigonometriden 100 almıştım zamanında bu taktikle. 17 sene geçmiş üzerinden:)
iki arkadaşım var 8 yıldır dostuz üçümüzde yarın müsait bir yerde sessiz sakin bir çalışma yapacağız umarım işe yarar. bir ara yaptık ve yaramıştı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umut Metin
Yaz tatilinde bir matematik dersi anlatan kanalın videolarını izle ve test kitabını alarak onunla beraber ilerle gerçekten gelişeceğini göreceksin

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Kutlu
Arkadaşlar haftaya cuma sınavım var klasik 20 alırım muhtemelen gene. diğer derslerim ortalama derece matematikten kalmasam eğer teşekkür alabiliyorum ama sadece matematik zayıf. 1. dönemde zayıf geldiği için muhtemelen 2. de gelecek 11 de sorumluluk sınavına gireceğim. Aileme asla anlatamıyorum sürekli azar yiyorum bir baltaya sap olamayacağım aklıma geldikçe benimde canımı sıkıyor diğer derslere de çalışamıyorum. temel yok matematik yapabilen kafa yok o zaman ne meslek var ne ekmek var bunları düşündükçe stres yapıyorum canımı çok sıkıyor okulu bırakmakta istemiyorum ancak giderken de her gün lanet okuyarak gidiyorum. yok mu bana akıl verecek 2. sınavlarda düzeltiriz desek yıllardır aynı kolpayı sıkıp duruyoruz...
Kanka herkese göre değişir ama ben çözümünü hızlı soru çözmekte buldum özellikle geometriyi çok sevmemi sağladı bu yöntem, matematik hızlı çözülünce anlaşılır zevkli oluyor. Bir süre sonra zor soruları da hızlı çözüyorsun eksik olduğun konuları kapattıktan sonra hızlanmayı çözmene odaklanmanı öneririm. sınava yetişmez belki ama ilerde kesin kurtarır

kayn999

80+
Alıntıyı görüntüle
konular felanda belli ancak çalış çalış bir yerden sonra kafa almıyor kendini deli gibi hissediyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu devlet yapıyor il geneli, hocam dediğiniz en son ortaokuldaydı ben lise 2 ye gidiyorum
şöyle bir yazım olsun.5 notum 50 olsun.

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Mete C. E.
iki arkadaşım var 8 yıldır dostuz üçümüzde yarın müsait bir yerde sessiz sakin bir çalışma yapacağız umarım işe yarar. bir ara yaptık ve yaramıştı.
şöyle söyleyeyim bu her zaman işe yarar,
en kötü o sırada goygoy ile dönen şey aklınızda kalır.
1 sene pilot ana okulu,
8 yıl ilk öğretim,
6 sene 3 farklı lise, (kazanılarak girilen yarı özel lise)anadolu meslek, hazırlık almanca + almanca elektrik, 1 yıl akşam lisesi, 3 yıl düz lise,
6 sene felsefe üniversite (üstün başarı burslu) sağlık ve iş sebebiyle uzadı.
21 yıl.

Hep şunu derim, çocuklarınıza iyi liseleri, iyi üniversiteleri imkan varsa gezdirin.
Şimdi global bir firmada çalışıyorum.

fen lisesi okuyorsan, eğitimlerini aksatma, bol bol çalış derim.
O kadar çok uyduruk üniversite ve lise var ki buradan çıkanlar bak benimde 4 yıllık diplomam var diyor onların arasından sıyrılmanız lazım.

Başarılar dilerim.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
şöyle bir yazım olsun.5 notum 50 olsun.
Yazı kız bir arkadaşın :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

şöyle söyleyeyim bu her zaman işe yarar,
en kötü o sırada goygoy ile dönen şey aklınızda kalır.
1 sene pilot ana okulu,
8 yıl ilk öğretim,
6 sene 3 farklı lise, (kazanılarak girilen yarı özel lise)anadolu meslek, hazırlık almanca + almanca elektrik, 1 yıl akşam lisesi, 3 yıl düz lise,
6 sene felsefe üniversite (üstün başarı burslu) sağlık ve iş sebebiyle uzadı.
21 yıl.

Hep şunu derim, çocuklarınıza iyi liseleri, iyi üniversiteleri imkan varsa gezdirin.
Şimdi global bir firmada çalışıyorum.

fen lisesi okuyorsan, eğitimlerini aksatma, bol bol çalış derim.
O kadar çok uyduruk üniversite ve lise var ki buradan çıkanlar bak benimde 4 yıllık diplomam var diyor onların arasından sıyrılmanız lazım.

Başarılar dilerim.
helal olsun abi başarılarının devamını dilerim

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Arda
Arkadaşlar haftaya cuma sınavım var klasik 20 alırım muhtemelen gene. diğer derslerim ortalama derece matematikten kalmasam eğer teşekkür alabiliyorum ama sadece matematik zayıf. 1. dönemde zayıf geldiği için muhtemelen 2. de gelecek 11 de sorumluluk sınavına gireceğim. Aileme asla anlatamıyorum sürekli azar yiyorum bir baltaya sap olamayacağım aklıma geldikçe benimde canımı sıkıyor diğer derslere de çalışamıyorum. temel yok matematik yapabilen kafa yok o zaman ne meslek var ne ekmek var bunları düşündükçe stres yapıyorum canımı çok sıkıyor okulu bırakmakta istemiyorum ancak giderken de her gün lanet okuyarak gidiyorum. yok mu bana akıl verecek 2. sınavlarda düzeltiriz desek yıllardır aynı kolpayı sıkıp duruyoruz...
Malesef dirsek curutmeden yada riske girip cok iyi kopya cekmen lazim eğitim hayatini riske aticaksan atabilirsin obur turlu yapamiyorum diye birsey yok calismaya useniyorum var

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Malesef dirsek curutmeden yada riske girip cok iyi kopya cekmen lazim eğitim hayatini riske aticaksan atabilirsin obur turlu yapamiyorum diye birsey yok calismaya useniyorum var
şuan sabahtan beri çalışıyorum edebiyat bitti coğrafya bitti 10 a kadarda biyoloji var sözeli çok seviyorum ancak matematik sarmıyor pek fazla fizik kimyada güzel aslında.

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Arda
şuan sabahtan beri çalışıyorum edebiyat bitti coğrafya bitti 10 a kadarda biyoloji var sözeli çok seviyorum ancak matematik sarmıyor pek fazla fizik kimyada güzel aslında.
Ben 11 dil oldugumdan fizik kimya biyoloji yok gram calismadim kopyayla geciyorum

Top Bottom