İlerde birden fazla ssd takmak istersen sorun olabilir bazı m-atx sanırım 2 ssd ye kadar destekliyor ama 3-4 yok. Fan veya argb pinleri de az olabilir. İlk başta senin isteklerini karşılıyor ise ilerde fan ve argb yetmez ise kontrolcü alırsın olur biter. Görüntü hariç fazla bir şey değişmez, şahsen matx kartı çoğunlukla çirkin buluyorum. Bir de biraz kullanımda fark olabilir. GPU boyutları kabaca hep büyük olduğu için zaten küçük kartın, bir yarısı da kapanacak ve usb, hd auido fln genellikle portları aşağıda olacağı için ve yine kart küçük olduğu için direk hemen gpu altında olacaklar. Atıyorum ilerde gpu için braketli fan takmak istediğin zaman kablolar takmanı engelleyebilir/zorluk çıkartabilir. Kasanın alt tabanına koymak istersen yine kasaya göre bu dediklerim olabilir.
Bu kullanım tarafını bir kenera koyarsak m-atx genellikle bütçe dostu(küçük taşımalık kasa ıtx sevdasını fln kenars bırakıyorum) olduğu için özellikleri kötü olabilir VRM soğutuculara dikkat edin. Tabii ki en az x870e atx gibi kaliteli olanları var, bütçeye göre en iyisini seçin.