Minidumpta başka bir şey göremedim hocam. Kaspersky kaynaklı diski tetikleyen bir şey vardı. Kaspersky kaldırınca düzeldi o. M2'nin de tamamen sağlam olup olmadığına da baktık. BIOS'un falan da güncel. Bir de RAM'lere Memtest86 testi yapar mısın?Hocam maalesef sorun tekrar oldu ilk önce ekran donuyo 10 saniye sonra restart atıyor
Tamam hocam yapıyorum şuan tekrardan olduMinidumpta başka bir şey göremedim hocam. Kaspersky kaynaklı diski tetikleyen bir şey vardı. Kaspersky kaldırınca düzeldi o. M2'nin de tamamen sağlam olup olmadığına da baktık. BIOS'un falan da güncel. Bir de RAM'lere Memtest86 testi yapar mısın?
Şimdilik Memtest64 testine sok bakalım bir şey bulacak mı?@Emre Zengin hocam rahatsız ediyorum da usb ye sahip değilim yarın alıp denerim kusura bakmayın
Yarın bir Memtest86 testine sok bakalım.Hocam yaparken restart attı tekrar deneyeyim mi testi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam tekrar yaptım ekran dondu restart atmadı sorun muhtemelen ramlerde
Emre bey konudan bağımsız benim ssd hiç bir dosyayı silmiyor format bile attirmiyor bunun sebebi nedir ?Şimdi gene bir bak bakalım. Kendini yeniden başlatacak mı?
RAM'ler temiz çıkmış. Windows Mağazası ve Windows Update de güncelleştirme olarak en son ne yüklemiş bilgisayar?@Emre Zengin Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülehocam anladığım kadarıyla ramlerde sorun yokAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca bugün bilgisayar kendini restartlamadı.
RAM'ler temiz çıkmış. Windows Mağazası ve Windows Update de güncelleştirme olarak en son ne yüklemiş bilgisayar?