o bendede çıkıyorSYS taraması yaparken yükleme şeysi çıkıyor normal mi?
Hayır, silme AdwCleaner sorun yaratmaz.Restart attım şimdi tarama yapıp ikisinide sileyim. ADWclenaer var onuda sileyim mi?
adwcleaner arkada çalışmıyor silmene gerek yokRestart attım şimdi tarama yapıp ikisinide sileyim. ADWclenaer var onuda sileyim mi?
MB ve Kaspersky ile tarama yapıp siliyom. Güvenli modda yapçam. Bu yüzden yazılarınızı göremem. @FightForHonor sen ile bir ara fan kablolarına bakıcaktık tarama sonrası bakalım sitersen. Ben yazarım sana.Hayır, silme AdwCleaner sorun yaratmaz.
olurMB ve Kaspersky ile tarama yapıp siliyom. Güvenli modda yapçam. Bu yüzden yazılarınızı göremem. @FightForHonor sen ile bir ara fan kablolarına bakıcaktık tarama sonrası bakalım sitersen. Ben yazarım sana.
Kaspersky mb yetmez mi?Farbar raporunu paylaşabilirsin benimle.
Farbar Recovery Scan Tool İle Sistem Kontrolü
Merhaba, Farbar Recovery Scan Tool sistemi tarayarak sistemde ki zararlıların konumlarını gösteren bir rapor hazırlamaya yardımcı olan, ücretsiz bir araçtır. Farbar Recovery Scan Tool yazılımını masaüstünüze atın, attıktan sonra programı çalıştırın ve aşağıda ki kutucukları işaretleyin...donanimarsivi.com
Klasik kasperskyYok artık belki1 hafta önce indirdim wt*?