Müsait olunca paylasacam.Minidump dosyanızı paylaşınız.
Minidump Dosyalarını Paylaşın
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...www.technopat.net
Bekliyoruz...
Ben de bekliyorum
Sanırım usbaudio.sys dosyası için usb ses aygıtı çıkar dedin sys rehberi bunu düzeltir diye düşünüyorumRehberi uygulayın.
Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...www.technopat.net
EasyAntiChea kaldırın.
USB ses aygıtını çıkarın.
2 gün önce mavi ekran degil ama bir anda kapanma olayı yaşadımKaç gündür hiç almadınız mı mavi ekran neden şimdi atıyorsunuz?
Komple format attım. Mavi ekran düzeldi ama bu sefer kapanma problemi var. Eski driver yükledim bakalım bugün kapanmadıSanırım usbaudio.sys dosyası için usb ses aygıtı çıkar dedin sys rehberi bunu düzeltir diye düşünüyorum