Neler Yeni

Mavi Ekran Mavi Ekran Hatası alıp duruyorum

calmioss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
ercan
sürekli olarak mavi ekran yemeye basladım daha az once konu acarken yedım nasıl cozebılırım ayrıyetten valoranta gıremıyorum ınternet sıtelerınde hata kodu: status_access_vıolatıon gibi şeyler alıyorum ne gıbı bı sorun var ve nasıl cozebılırım

Lahana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
yasin çap
Sistem bileşenleri belirtirsen daha aydınlatıcı olabilir

BeKo'O

80+ Silver
minidump paylaşır mısın?

calmioss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
ercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem bileşenleri belirtirsen daha aydınlatıcı olabilir
amd ryzen 5 5500 asus rx 6600 8 gb e.k 16gb cl16 ram asus b450mk 2 anakart
Mesaj otomatik birleştirildi:

minidump paylaşır mısın?

BeKo'O

80+ Silver
amd ryzen 5 5500 asus rx 6600 8 gb e.k 16gb cl16 ram asus b450mk 2 anakart
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci ve anakart bilginiz gerekiyor. Ben minidump okumayı çok iyi bilmiyorum ama başka bir arkadaş bakana kadar yardımcı olacağım

calmioss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
ercan
İşlemci ve anakart bilginiz gerekiyor. Ben minidump okumayı çok iyi bilmiyorum ama başka bir arkadaş bakana kadar yardımcı olacağım
işlemci ve anakart bilgimi nasıl verebilirim ki isim olarak bılıyorum yukarıya yazdım

BeKo'O

80+ Silver
Mavi ekran sorunu hangi eyleminizden sonra başladı? Overclock denemesi? BIOS ayarı değiştirme? Güncelleme yapma? ya da hiçbir şey yokken bir anda mı?

calmioss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
ercan
Mavi ekran sorunu hangi eyleminizden sonra başladı? Overclock denemesi? BIOS ayarı değiştirme? Güncelleme yapma? ya da hiçbir şey yokken bir anda mı?
ya bu amd ye yenı driver guncellemesı gelmişti onu yaparkende baya uğraştım zorluydu anca yapabildim ondan sonra valoranta gırmeye calıstım gırmedı 3-4 sefer yenıden baslattım ıse yaramdı sonra sıteler bozulmaya basladı hata kodu: status_access_vıolatıon gibi en sonda mavi ekran almaya başladım

Lahana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
yasin çap
DDU programı indirip Pc yi güvenli önyükleme ile çalıştır sonra ekran kartı sürücünü sil. Ardından amdnin yazılımı ile değilde windows güncelleştirme ile sürücüyü tekrar kur hocam. Benim rx580 ekran kartı da amd yazılım kurunca sapıtmıştı bu şekil çözmüştüm

BeKo'O

80+ Silver
ya bu amd ye yenı driver guncellemesı gelmişti onu yaparkende baya uğraştım zorluydu anca yapabildim ondan sonra valoranta gırmeye calıstım gırmedı 3-4 sefer yenıden baslattım ıse yaramdı sonra sıteler bozulmaya basladı hata kodu: status_access_vıolatıon gibi en sonda mavi ekran almaya başladım
Driver güncellemek tek tuşluk iş aslında uğraşçak bir şey yok. Bozuk kurulum yapmış olabilir. Öncelikle ekran kartı sürücünüzü DDU ile güvenli modda kaldırıp sonra amd sitesinden kart modelinize göre çıkan en son ekran kartı sürücüsünü indirmenizi öneriyorum. Kurulum bittikten sonra cmd'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutu ile dosya onarımı yapabilirsiniz. Herhangi bir overclock yaptıysanız geri alın. @Mehmet Yılmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
keday samur
şu minidump dosyasını indirebilen var mı? ben 2012'de dropbox kullanıyordum 10 dakikadır giriş yapmaya çalışıyorum.

calmioss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
ercan
DDU programı indirip Pc yi güvenli önyükleme ile çalıştır sonra ekran kartı sürücünü sil. Ardından amdnin yazılımı ile değilde windows güncelleştirme ile sürücüyü tekrar kur hocam. Benim rx580 ekran kartı da amd yazılım kurunca sapıtmıştı bu şekil çözmüştüm
ddu programı nedir acaba

Top Bottom