DARK CREED
80+
Bende de şuan sistemde m.2 ssd takılı ana sistemde sorun donanımsal olarak ondan mı kaynaklanıyor yaniÖncelikle geçmiş olsun daha önce senin gibi bir sorunla bende karşılaştım çözümü formatta bulmak istedim fakat formattan sonra sistem açılıyor kapatıp açtığımda tekrar mavi ekrana düşüyordu. Ve sonra sorunun m.2 ssden kaynaklandıgı bulduk ve garantiye yolladım 0 olan bir yeni ürünle degiştirip gönderdiler ve sorunum kalktı
Bunu ögrenmen için m.2 ssd cıkarıp yerini bir ssd yada harddisk takıp ona bir yeni windows kurmak olucak sorununuz bu şekilde ortadBende de şuan sistemde m.2 ssd takılı ana sistemde sorun donanımsal olarak ondan mı kaynaklanıyor yani
Ssd nin markası crucial ve sizin dediğiniz gibi ssd yi çıkarıp hardiski taktım windows şuan kuruldu önceden kurulmuyordu bile şimdi biraz kontrol ettikten sonrada aynı hatayı verip vermediğine bakmam lazımBunu ögrenmen için m.2 ssd cıkarıp yerini bir ssd yada harddisk takıp ona bir yeni windows kurmak olucak sorununuz bu şekilde ortad
Mesaj otomatik birleştirildi:
BİRDE M.2 ssd hangi markanındır modeli nedir
Bence ssdnizde sorun var eger şuanda kurulum yaptıysanız mavi ekran gelmiyorsa ssdnizin garanti süresi varsa garantiye yollamanızı tavsiye ederimSsd nin markası crucial ve sizin dediğiniz gibi ssd yi çıkarıp hardiski taktım windows şuan kuruldu önceden kurulmuyordu bile şimdi biraz kontrol ettikten sonrada aynı hatayı verip vermediğine bakmam lazım
Şuan hdd takıp formatladım ama aynı hatayı orada da verdiBence ssdnizde sorun var eger şuanda kurulum yaptıysanız mavi ekran gelmiyorsa ssdnizin garanti süresi varsa garantiye yollamanızı tavsiye ederim
PEKİ ŞÖYLE BİRŞEY YAPABİLİRMİSİNİZ SİSTEMİ KURTARMA ŞAYET BUNUNLA AÇARSA DRİVERLARINIZI KONTROL EDİN ben bu sorunu sadece ssd kaynaklı yaşamıştımŞuan hdd takıp formatladım ama aynı hatayı orada da verdi
Sistemi kurtarma nasıl yapacamPEKİ ŞÖYLE BİRŞEY YAPABİLİRMİSİNİZ SİSTEMİ KURTARMA ŞAYET BUNUNLA AÇARSA DRİVERLARINIZI KONTROL EDİN ben bu sorunu sadece ssd kaynaklı yaşamıştım
Bunu youtubeden izleyerek yapman daha sağlıklı olurSistemi kurtarma nasıl yapacam