Neler Yeni

Mavi ekran hatası alıyorum sürekli format bile atamıyorum

IMG_20230201_212401.jpg
merhaba arkadaşlar pc de birden bu hatayı almaya başladım önce sonradan taktığım hardiskten kaynaklandığını düşündüm onu söktüm, sonra gene açtığımda aynı hatayı almaya başladım, format atayım dedim ama format attığımda tam yüzde yüz olduğunda gene aynı hatayı veriyor bunun nedeni ne sizce öok sinir bozucu bişey ya yardım edebilirseniz çok sevinirim

Ekler

• IMG_20230201_214013.jpg
    IMG_20230201_214013.jpg
    3.4 MB · Hit: 32
  • IMG_20230201_211927.jpg
    IMG_20230201_211927.jpg
    2.5 MB · Hit: 30
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Neşet AKSAN
Öncelikle geçmiş olsun daha önce senin gibi bir sorunla bende karşılaştım çözümü formatta bulmak istedim fakat formattan sonra sistem açılıyor kapatıp açtığımda tekrar mavi ekrana düşüyordu. Ve sonra sorunun m.2 ssden kaynaklandıgı bulduk ve garantiye yolladım 0 olan bir yeni ürünle degiştirip gönderdiler ve sorunum kalktı

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle geçmiş olsun daha önce senin gibi bir sorunla bende karşılaştım çözümü formatta bulmak istedim fakat formattan sonra sistem açılıyor kapatıp açtığımda tekrar mavi ekrana düşüyordu. Ve sonra sorunun m.2 ssden kaynaklandıgı bulduk ve garantiye yolladım 0 olan bir yeni ürünle degiştirip gönderdiler ve sorunum kalktı
Bende de şuan sistemde m.2 ssd takılı ana sistemde sorun donanımsal olarak ondan mı kaynaklanıyor yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Neşet AKSAN
Bende de şuan sistemde m.2 ssd takılı ana sistemde sorun donanımsal olarak ondan mı kaynaklanıyor yani
Bunu ögrenmen için m.2 ssd cıkarıp yerini bir ssd yada harddisk takıp ona bir yeni windows kurmak olucak sorununuz bu şekilde ortad
Mesaj otomatik birleştirildi:

BİRDE M.2 ssd hangi markanındır modeli nedir

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu ögrenmen için m.2 ssd cıkarıp yerini bir ssd yada harddisk takıp ona bir yeni windows kurmak olucak sorununuz bu şekilde ortad
Mesaj otomatik birleştirildi:

BİRDE M.2 ssd hangi markanındır modeli nedir
Ssd nin markası crucial ve sizin dediğiniz gibi ssd yi çıkarıp hardiski taktım windows şuan kuruldu önceden kurulmuyordu bile şimdi biraz kontrol ettikten sonrada aynı hatayı verip vermediğine bakmam lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Neşet AKSAN
Ssd nin markası crucial ve sizin dediğiniz gibi ssd yi çıkarıp hardiski taktım windows şuan kuruldu önceden kurulmuyordu bile şimdi biraz kontrol ettikten sonrada aynı hatayı verip vermediğine bakmam lazım
Bence ssdnizde sorun var eger şuanda kurulum yaptıysanız mavi ekran gelmiyorsa ssdnizin garanti süresi varsa garantiye yollamanızı tavsiye ederim

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Donanım özelliklerini yazman lazım.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Ramlerin XMP de çalışıyor ise XMP yi devre dışı bırakıp işlemlerine devam et , olmaz ise ram slotların 4 adet ise diğer 2 li sokette dene , yine olmaz ise ramlerinin 2 sini aynı anda takma önce 1 inde dene sonra diğerini takıp onla dene.

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Ben de bir dönem bu sorunu laptop da yaşadım ne alakaysa format sırasında aşırı ısınma yaptı buzdolabında format attım sorun kökten çözüldü bir daha o ısınmayı yapmadı virüs mü başka bi durum mu hala bilmiyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,492
Üyeler
166,217
Son üye
Samsung Galaxy
Top Bottom