Mavi Ekran Hatası Alıyorum

@NanoSuit ,

Her şeyi biliyorum edasıya yorum yapmanızdan zeka seviyeniz belli olmakta. Bir insan her şeyi bildiğini iddia ediyorsa hiçbir şey bilmiyordur.

Uzmanmış. :ROFLMAO:

Neyin uzmanı oluyormuş bu. :p

@NanoSuit ,

Her şeyi biliyorum edasıya yorum yapmanızdan zeka seviyeniz belli olmakta. Bir insan her şeyi bildiğini iddia ediyorsa hiçbir şey bilmiyordur.

Uzmanmış. :ROFLMAO:

Neyin uzmanı oluyormuş bu. :p
Hangi mesajımda her şeyi bildiğimi söylüyorum alıntı yaparmısınız? Aksine ben bilgisayar işlerinde kim olursan ol istersen 10 tane üniversite bitir her şeyi bilemeyeceğini savunurum her zaman. Benim de bilmediğim daha çook şey var. Ve ben bilmediğim bir konuda konuşmadığım gibi bilmeyip te konuşanı da dinlemem. Bu benim yıllarımı verdiğim uzmanlık alanı. Ben konuşmuyayımda kim konuşsun.

@NanoSuit ;

Dün saat 21:13'te ücretsiz antivirüs önerisi konusuna Avast yazıyorsun, sonra ''Hangisi çalmıyor ki.... işte tamda bu yüzden antivirüs programı kullanmıyorum. Kendi kendimi koruyorum.'' Diyorsun. Ardından ''Bir çok antivirüs programını test ettim ve bir çoğu dış ağa veri aktarımı yapıyor. Veriler ne olsa güzel olur?? Kişisel verilerimiz tabii ki.'' Diye ekliyorsun.

Şimdi de bunu yazıyorsun ;

1.PNG

Peki neden önerdin? Hani bilgi çalıyordu? Hani işi öğrenmiştin? Senin gibi hiçbir şey bilmeyen ama her şeyi bildiğini zanneden insanlara ben çok rastladım. Bir şey bilmiyorsan cevap vermeyeceksin.

Bakın sizinle burada karşılıklı laf sokma münazarası yapmayı çok isterdim ama gerek yok. Ben 14 yıllık PC tecrübeme dayanarak burada insanlara yardım etmeye çalışıyorum. Mavi ekranın genel sebebi bunlardır. Daha 5-6 ay öncesine kadar mavi ekran sorunuyla karşı karşıyaydım ve beni bu öneriler kurtarmıştı. Minidump dosyalarını da isteyecektim ama şuan yazarken unutmuşum ( mesajımı tekrar okuduğumda fark ettim ). Yani bilmediğim bir konu yok ortada.
daha minidump dosyası bile olmadan kalıplaşmış birkaç şeyi adama çözüm diye söylüyorsun bilmiyorsan yazma

@NanoSuit ;

Dün saat 21:13'te ücretsiz antivirüs önerisi konusuna Avast yazıyorsun, sonra ''Hangisi çalmıyor ki.... işte tamda bu yüzden antivirüs programı kullanmıyorum. Kendi kendimi koruyorum.'' Diyorsun. Ardından ''Bir çok antivirüs programını test ettim ve bir çoğu dış ağa veri aktarımı yapıyor. Veriler ne olsa güzel olur?? Kişisel verilerimiz tabii ki.'' Diye ekliyorsun.

Şimdi de bunu yazıyorsun ;

Alıntıyı görüntüle

Peki neden önerdin? Hani bilgi çalıyordu? Hani işi öğrenmiştin? Senin gibi hiçbir şey bilmeyen ama her şeyi bildiğini zanneden insanlara ben çok rastladım. Bir şey bilmiyorsan cevap vermeyeceksin.
Neden önerdim? Çünkü adam bizden bir program önermemizi istemişti ve ben kendi kendimi koruyabiliyorum ancak karşıdaki adam böyle bir konu açtığına göre kendi kendini koruyabilecek bir durumda değil. Eğer Antivirüs kullanmaz ise arkadaşın bilgisayarına her türlü bir kötü niyetli yazılım bulaşacak ve bilgi milgi kalmayacak ortada. Ben şahsen bilgilerimin kötü niyetli kişilerin eline geçmesi yerine Avast şirketinin eline geçmesini tercih ederdim. Bilgileri en fazla reklam amaçlı veya devletin üstünlüğü amaçlı kullanırlar. "işi öğrendim" cümlesinde bu işi yani firmaların veri çalmasını ve kendimi korumayı öğrendiğimi açıklıyorum. Artık nasıl anlamışsanız..

@FightForHonor ;

Kendisi bu sözlerimizden sonra ilk iş olarak hakkında bölümüne ''Siber güvenlik uzmanı'' diye yazı yazmış bulunmakta.

a.jpg

Neden önerdim? Çünkü adam bizden bir program önermemizi istemişti ve ben kendi kendimi koruyabiliyorum ancak karşıdaki adam böyle bir konu açtığına göre kendi kendini koruyabilecek bir durumda değil. Eğer Antivirüs kullanmaz ise arkadaşın bilgisayarına her türlü bir kötü niyetli yazılım bulaşacak ve bilgi milgi kalmayacak ortada. Ben şahsen bilgilerimin kötü niyetli kişilerin eline geçmesi yerine Avast şirketinin eline geçmesini tercih ederdim. Bilgileri en fazla reklam amaçlı veya devletin üstünlüğü amaçlı kullanırlar. "işi öğrendim" cümlesinde bu işi yani firmaların veri çalmasını ve kendimi korumayı öğrendiğimi açıklıyorum. Artık nasıl anlamışsanız..

1607513482899.jpeg

Uzmansan var mı elinde bir sertifika? Hangi okulları okudun? Hangi saldırı tipleri ile ilgileniyorsun? Bunlar konusunda detay ver. Öyle ben uzmanım demekle olmuyor.

@FightForHonor ;

Kendisi bu sözlerimizden sonra ilk iş olarak hakkında bölümüne ''Siber güvenlik uzmanı'' diye yazı yazmış bulunmakta.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Uzmansan var mı elinde bir sertifika? Hangi okulları okudun? Hangi saldırı tipleri ile ilgileniyorsun? Bunlar konusunda detay ver. Öyle ben uzmanım demekle olmuyor.
Evet gördüm ki herkes vay bilmiyor vay böyle falan yazmış. Bende profilim den kaynaklandığını düşünüp güncelleme yaptım. Dediklerimin aynen arkasındayım. CEH ve ISO/IEC 27001 sertifikalarına sahibim. Ve şuan Türkiyenin en büyük Siber Güvenlik Kuruluşlarının birinde Çalışmaktayım. 2 saat sonra 11-12 saat sürecek kesintisiz bir pentest çalışmasına gireceğim oyun oynayıp rahatlamak yerine burada size dil dökmekle uğraşıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu diyen sen avast öneriyorsun farkındasın değil mi ?
Ahahahaha gidip bir cümleyi almış ve burada bana böyle diyorsun diyor. Cümlenin gerisini niye almadın :DDDDD yoksa işinemi gelmedi :D

Evet gördüm ki herkes vay bilmiyor vay böyle falan yazmış. Bende profilim den kaynaklandığını düşünüp güncelleme yaptım. Dediklerimin aynen arkasındayım. CEH ve ISO/IEC 27001 sertifikalarına sahibim. Ve şuan Türkiyenin en büyük Siber Güvenlik Kuruluşlarının birinde Çalışmaktayım. 2 saat sonra 11-12 saat sürecek kesintisiz bir pentest çalışmasına gireceğim oyun oynayıp rahatlamak yerine burada size dil dökmekle uğraşıyorum.

Ahahahaha gidip bir cümleyi almış ve burada bana böyle diyorsun diyor. Cümlenin gerisini niye almadın :DDDDD yoksa işinemi gelmedi :D
Çünkü benim cümlem orayaydı

@FightForHonor ;

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bu arada Fırat üniversitesi Adli Bilişim Uzmanlığı okudum ve Pentest ekibindeyim.

Neyse arkadaşlar. Ben konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. Çünkü ben ne desem anlamayacaksınız gibi duruyor. Konu sahipleri ister inanırlar bana ister inanmazlar. Onların bileceği iş. Kendinize dikkat edin.

Bir siber güvenlik uzmanı kesinlikle antivirüsler aleyhine konuşmaz. Her antivirüs iyi değildir, ama 1 antivirüs üzerinden asla tüm antivirüslere laf atmaz. Antivirüsler PC'nin fişini takmadığınız sürece gereksiz bir şeydir. Antivirüs olmayan Windows işletim sistemine sahip bir bilgisayar dışarıda donsuz gezmeye benzer.

Hangi firma bu? Kıtlama şekerle çay içmeyi sevenler derneği falan mı? Daha fazla münakaşaya girip beyin hücrelerimi öldürmek istemiyorum.

İyi günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,674
Üyeler
183,876
Son üye
rmhturk
Geri