Mavi Ekran Mavi Ekran Hatası Alıyorum

melihgunaydin

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar 2 gündür günde 2 kez 3 kez uzun saat aralıklarıyla mavi ekıran yiyorum bilgisayarım gün boyu da açık ama nedenini anlayamadım 2 gün önce böyle bir sorunum yoktu yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Windows güncelleme sonrası böyle sorunlar ortaya çıkabiliyor.

WinDGB de açmaya çalışınca böyle hata alıyorum
Post automatically merged:

Windows güncelleme sonrası böyle sorunlar ortaya çıkabiliyor.
Sistemim kötü bir sistem de değil alalı da yeni olmadı biraz sinir olmaya başladım. rekabetçi oyunlarda bir anda olunca deli oluyor insan.

Ekler

• resim_2024-08-30_092805409.png
    resim_2024-08-30_092805409.png
    7.7 KB · Hit: 36
WinDGB de açmaya çalışınca böyle hata alıyorum
Post automatically merged:

Sistemim kötü bir sistem de değil alalı da yeni olmadı biraz sinir olmaya başladım. rekabetçi oyunlarda bir anda olunca deli oluyor insan.
O attığım linkteki şekilde paylaşır mısın benimle?

Kusura bakma dönmeyi unuttum. RAM'lerden biri kasaya takılı kalsın. Diğerini çıkar. 1 gün problemsiz kullanırsan diğer RAM'i de aynı şekilde dene. Donanımsal RAM hatası vermiş bilgisayar.
Teşekkür ederim Emre hocam ben bilgisayarı temizlerken uzaktan hava tutuyorum toz kaçmış olabilir mi? birkaç kabloda değiyor onları düzelteyim.

Teşekkür ederim Emre hocam ben bilgisayarı temizlerken uzaktan hava tutuyorum toz kaçmış olabilir mi? birkaç kabloda değiyor onları düzelteyim.
Onlardan kaynaklı olabileceğini zannetmiyorum. RAM slotlarının içinde toz varsa onları temizle.

Geri