updateler bunlar değil mi?Güncel değil, Güncelle "19042.844" olması gerekiyor. Windowsunu güncelle
İkinci olarakta Windows Arama yerine gel > CMD yazıp yönetici olarak başlat ve şu komutu gir
sfc/scannow
Güncelle dememin sebebi ise ; Windows'da Mavi ekran hatası vardı ve fixlendi.
Sadece van guard yüklü anti hile olarak. Kaspersky'i siliyorum. Sanal makine ne demek onu bilmiyorum.Sanal makine, anti hile yazılımı vs. yüklü mü?
KasperSky'ı silin ayrıca.
1000 civarı minidump okumuşumdur, bu hata genelde güvenlik yazılımlarıyla ilgili oluyor. Başka antivirüs varsa onu da silin.Alıntıyı görüntüle
updateler bunlar değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece van guard yüklü anti hile olarak. Kaspersky'i siliyorum. Sanal makine ne demek onu bilmiyorum.
Alıntıyı görüntüle
updateler bunlar değil mi?
Sadece van guard yüklü anti hile olarak. Kaspersky'i siliyorum. Sanal makine ne demek onu bilmiyorum.
Bad sector testi yapsanahdd kullanıyorum.
hocam siz daha iyi bilirsiniz ama kaspersky indirmeden önce de hata veriyordu.1000 civarı minidump okumuşumdur, bu hata genelde güvenlik yazılımlarıyla ilgili oluyor. Başka antivirüs varsa onu da silin.
Ayrıca Vanguard'ı da kaldırın bir süre. Sorun olmazsa geri yüklersiniz.
Kaspersky indirmeden önceki dosyaların konuda varsa onlara da bakayım sonra.hocam siz daha iyi bilirsiniz ama kaspersky indirmeden önce de hata veriyordu.
Maalesef silmişim hocamKaspersky indirmeden önceki dosyaların konuda varsa onlara da bakayım sonra.
Hocam windows update yapıp bir süre bekledim. Yine mavi ekran verince kaspersky, van guard ve valorant kaldırdım. Yeni minidumpa bakar mısınız?Kaspersky indirmeden önceki dosyaların konuda varsa onlara da bakayım sonra.
Yine Kaspersky yüzünden. Rescue Disc falan kullandınız mı hiç?Hocam windows update yapıp bir süre bekledim. Yine mavi ekran verince kaspersky, van guard ve valorant kaldırdım. Yeni minidumpa bakar mısınız?
Yeni minidump: https://disk.yandex.com.tr/d/-MioPpIF_qCnXg
@Vesemir Hocam sizin bir fikriniz var mı?
Sadece hd tune programını kullanmıştım. Bir de photoshop kullanmıştım bu aralar ama ikisi de silinik.Yine Kaspersky yüzünden. Rescue Disc falan kullandınız mı hiç?
Hocam bunu demişken şu an aklıma geldi ilk mavi ekranı 1 ay önce photoshopu ilk kullandığımda vermişti. Alakası olabilir mi? Verdikten sonra silmiştim.Yine Kaspersky yüzünden. Rescue Disc falan kullandınız mı hiç?
Hocam bunu demişken şu an aklıma geldi ilk mavi ekranı 1 ay önce photoshopu ilk kullandığımda vermişti. Alakası olabilir mi? Verdikten sonra silmiştim.
Van Guard ve Kaspersky'i sildim yine aynı hata hocam çok sıktım sizi ama yine bakar mısın?Sanal makine, anti hile yazılımı vs. yüklü mü?
KasperSky'ı silin ayrıca.