- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır. Kendi elimle yaptım destekler diye. Bir şey fark ettim hocam alttaki resimdeki belleğin desteklediği değer 2133 mü yoksa o çalışan değer mi?Xmp açarak mı yaptınız 3200'ü?
Hayır. Kendi elimle yaptım destekler diye. Bir şey fark ettim hocam alttaki resimdeki belleğin desteklediği değer 2133 mü yoksa o çalışan değer mi?Xmp açarak mı yaptınız 3200'ü?
Dostum oradan hata alıyorsun işte. Onu düzelt hemen geri eski haline ve XMP açHayır. Kendi elimle yaptım destekler diye. Bir şey fark ettim hocam alttaki resimdeki belleğin desteklediği değer 2133 mü yoksa o çalışan değer mi?
XMP nasıl açabilirim?Dostum oradan hata alıyorsun işte. Onu düzelt hemen geri eski haline ve XMP aç
Elinle yaptığın için oluyor. Resimde işaretlediğinin altında DOCP yazıyor ona bas ve profile 1 'i seç.
Öncelikle elinle yaptığını geri al. Ardından attığın fotoğrafta altta D. O. C.P var oraya bas ve profile 1'e bas.XMP nasıl açabilirim?
Rica ederim cevaplaya basmadığınız için bana bildirim gelmedi mesaj attığınızda aklınızda bulunsun. Umarım çözülmüştürDirekt Biosu default hale getirdim. Ardından dediğiniz şeyi uyguladım. Umarım çözülmüştür ilgilendiğiniz için sonsuz teşekkürler...
Hocam yine mavi ekran aldım. Sizin dediklerinize baktım ses sürücüsünü güncellemeyi unutmuşum onu ve ethernet driverını nasıl güncelleyebilirim? Belki sorun o yüzdendir.Rica ederim cevaplaya basmadığınız için bana bildirim gelmedi mesaj attığınızda aklınızda bulunsun. Umarım çözülmüştür
@MisakiTaro sen bakar mısın birde ya bende çözüm kalmadı... Belki de ufak bir yeri atlıyorumdur.Hocam yine mavi ekran aldım. Sizin dediklerinize baktım ses sürücüsünü güncellemeyi unutmuşum onu ve ethernet driverını nasıl güncelleyebilirim? Belki sorun o yüzdendir.
Windows güncelmi ? windows arama yerine "winver" yazıp ekran görüntüsü atarmısınız.
Ssd mi kullanıyorsun hdd miAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada güncel minidump linki : https://disk.yandex.com.tr/d/F0t6GS5Ti6MigA
hdd kullanıyorum.Ssd mi kullanıyorsun hdd mi
Güncel değil, Güncelle "19042.844" olması gerekiyor. Windowsunu güncelleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada güncel minidump linki : https://disk.yandex.com.tr/d/F0t6GS5Ti6MigA