Mavi Ekran Hatası........

• Kaspersky yazılımını kaldır.
  • MalwareBytes yazılımını kaldır.
  • Eksik Dosya onarımı yapın bu rehbere bakarak.
  • DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp en güncel sürümü bu sitelerden marka modele göre seçip indirin.
  • Virüs taraması yap bu yazılım ile.

• Kaspersky yazılımını kaldır.
  • MalwareBytes yazılımını kaldır.
  • Eksik Dosya onarımı yapın bu rehbere bakarak.
  • DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp en güncel sürümü bu sitelerden marka modele göre seçip indirin.
  • Virüs taraması yap bu yazılım ile.
-Kaspersky ve Malwarebytes kaldırıldı.
-Eksik dosya onarımı yapıldı.(Ek 1)
-DDU ile ekran kartı sürücüsü kaldırılıp en güncel sürüm kuruldu.
-Virüs taraması yapıldı.(Ek2)
Ya ben bu tencent'ten kurtulamayacağım sanırım. Ne lanet bir şeymiş, PUBG Mobile kaç fps verir, kasar mı, güzel mi bakayım dedim, oyunu anında sildim, oynanılacak bir oyun değil zaten. Ama dosyalarından kurtulamadım, daha önceden de bir başka dosyaları falan vardı silinmiyordu, açık olduğu için diyordu. Her neyse ben bunları karantinaya mı al diyeceğim?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2020-10-14 125519.jpg
    Ekran görüntüsü 2020-10-14 125519.jpg
    125.2 KB · Hit: 59
  • Ekran görüntüsü 2020-10-14 135711.jpg
    Ekran görüntüsü 2020-10-14 135711.jpg
    230 KB · Hit: 51
Ya ben bu tencent'ten kurtulamayacağım sanırım. Ne lanet bir şeymiş, PUBG Mobile kaç fps verir, kasar mı, güzel mi bakayım dedim, oyunu anında sildim, oynanılacak bir oyun değil zaten. Ama dosyalarından kurtulamadım, daha önceden de bir başka dosyaları falan vardı silinmiyordu, açık olduğu için diyordu. Her neyse ben bunları karantinaya mı al diyeceğim?
Evet karantinaya al deyin. Sonra sonuçları paylaşın. Tekrar mavi ekran alırsanız yeni dmp dosyalarını paylaşırsınız.

Evet karantinaya al deyin. Sonra sonuçları paylaşın. Tekrar mavi ekran alırsanız yeni dmp dosyalarını paylaşırsınız.
Çok teşekkürler reis.
Ek1 de Error 87 yazıyor, bir şey mi var?
Birde alttaki ekte Program diye bir şey var, daha bugün gördüm, önceden yoktu? Ne olabilir?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2020-10-14 140506.jpg
    Ekran görüntüsü 2020-10-14 140506.jpg
    94 KB · Hit: 55
Çok teşekkürler reis.
Ek1 de Error 87 yazıyor, bir şey mi var?
Birde alttaki ekte Program diye bir şey var, daha bugün gördüm, önceden yoktu? Ne olabilir?
Ondan bendede var kral onu silmen mümkün. Silinen yazılımın kısayolu bu zaten çalışmak 1kb mi ne yer tutuyor merak etme onu.

Yani herhangi bir şey değil, virüs falan?
Yok yok rahat ol kral. Silinmiş bir yazılımın kısayolu rahat ol o konuda virüs falan değil. Dene bilgisayarını tekrar mavi ekran alırsan dmp dosyalarını paylaşırsın.

Merhaba,

Sisteminizde epey bir zararlı var. PUP.Optional.Legacy bir adware virüsüdür.

Bu yönergede ki adımı uygulayınız. Ardından zararlı yazılım taramasını tekrar yapınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,239
Üyeler
189,051
Son üye
Temo Sensei
Geri