Neler Yeni

Mavi Ekran Mavi Ekran ve Donması

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,879
İsim
Emre Zengin

kaanblood

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kemal Enes KAAN
Hocam buradan NotMyFault adlı programı indirip mavi ekran verdirtebilir misin? https://learn.microsoft.com/en-us/sysinternals/downloads/notmyfault
Bir de formattan önce BIOS ayarlarında bir değişiklik yapmış mıydın?
Henüz dönebiliyorum bir takım işlerden dolayı. Dediğiniz programı indirdim. Fakat
1712090794437.png
hangisini seçip nasıl yol izlemeliyim yardımcı olabilir misiniz? Aslında bayadır sorun yaşamıyordum fakat henüz yeniden yaşayınca şaşırdım. "Unexpected-Store-Exception hatası" alıyorum ve %0 kısmı hiç ilerlemiyor. BIOS da da öyle aman aman bir ayar değişikliği yapmadım aslında sorun oluşturmazsa sıfırlayayım mı?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,879
İsim
Emre Zengin
Henüz dönebiliyorum bir takım işlerden dolayı. Dediğiniz programı indirdim. Fakat Alıntıyı görüntüle hangisini seçip nasıl yol izlemeliyim yardımcı olabilir misiniz? Aslında bayadır sorun yaşamıyordum fakat henüz yeniden yaşayınca şaşırdım. "Unexpected-Store-Exception hatası" alıyorum ve %0 kısmı hiç ilerlemiyor. BIOS da da öyle aman aman bir ayar değişikliği yapmadım aslında sorun oluşturmazsa sıfırlayayım mı?
BIOS'u bir sıfırla bakalım.

kaanblood

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kemal Enes KAAN
BIOS'u bir sıfırla bakalım.
Epeydir olmuyordu. Fakat yakın zamanda tekrar sıklaşmaya başladı ansızın discord ortamında veya video vs. izlerken bi anda görseldeki gibi ekranla karşılaşıyorum ve saatlerce beklememe rağmen bişi olmuyor mecburen güç tuşuyla zorla kaptıyorum. Az önce dediğiniz yaptım BIOS a girip F5 tuşu (internette sıfırlama öyle diyordu) ile sıfırladım. Biraz gözlemliyelim. Anlamadığım donanımsal olsa en başta sorun belli olur diye düşünüyorum. RAM leri mesela takıp çıkardım yerlerinden kendi içlerinde değiştirdim. SSD zaten yeni tam oturmasa vs. zaten açılmaz kullanılmaz pc. Akla başka bişi gelmiyor? :D

Ekler

• Maviekran.jpg
    Maviekran.jpg
    106.4 KB · Hit: 22

Oonır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Onur
Top Bottom