Mavi ekran ve SSD

furknayhn

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba ben GTA oynarken bir anda mavi ekran aldım ama daha okuyamadan beni BIOS attı. BIOS ekranında SSD gözükmüyordu sonrasında BOOT ekranına girdim orada SSD gözüküyordu. Format atma işlemine başladım ama baya zorlandım SSD bir gözüktü bir gözükmedi, sonunda format atmayı başardım. İlk iş HDD Tune Pro ile SSD ve HDD taradım hiç bir sorun çıkmadı ve bilgisayarın güncellemerini yaptım, driver yükledim her şey tamam derken ,Google'da dolaşırken mavi ekran aldım ve BIOS ekranına attı tabi yine SSD gözükmüyor ama bilgisayarı yeniden başlatınca sıkıntısız açıldı. 30 dakika sonra bir tane daha mavi ekran aldım.

SSD nedir?

Gerçek???
Bendede aynısı oldu yemin ederim.

SSD nedir?
Laptop nedir?

Adata SU650 SSD markası.
Oyunda oynamadım, yani ısınma filanda yok Google'da kelime oyunu oynuyorum pat gidiyor. Anlamadım çok aç kapa oldu iyice HDD de zarar görecek bu sefer.

Adata SU650 SSD markası.
Oyunda oynamadım, yani ısınma filanda yok Google'da kelime oyunu oynuyorum pat gidiyor. Anlamadım çok aç kapa oldu iyice HDD de zarar görecek bu sefer.
Kronik sorunlu. Normal yaşadığınız durum. İade edin.

Adata SU650 SSD markası.
Kronik sorunlu SSD.

Servis yolu gözüktü o zaman teşekkürler cevaplarınız için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir sorum daha olacaktı malum virüs nedeni ile birçok yer kapalı, itopyada kapalı Windows şimdilik HDD kursam ama bunu içindekiler silinmeden yapabilirmiyim içinde birçok fotoğraf ve belge benzeri şeyler varda

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,198
Üyeler
174,321
Son üye
murtos
Geri