Neler Yeni

mavi ekran yedim minidump okuyabilcek varmı

Chapin

80+ Silver
Hem yardım isteyip, hem de hakaret etmeniz'de oldukça ironik bir hareket. Bir daha yardım falan istemeyiniz.

Daha önce de birkaç defa uyarı aldığınızı görmüştüm, yakında buradan uçururlar sizi.

Kullandığınız berbat yazım ve üslup şeklinden az çok nasıl bir karaktere sahip olduğunuz'da anlaşılmakta. Herkes kendi lafların'dan sorumludur.

Sarf ettiği laflar onun gerçek kimliğini ortaya çıkarır. Bu arada kullandığınız kelimenin bir hakaret olduğunu, ve savcılığa verilecek bir dilekçe'de hayatınızın kararacağını unutmayın. Forumda IP logu'da tutulduğun'dan konumunuz çok rahat bir şekilde tespit edilebilmektedir.

İyi günler.
T-Theryach 🆎 sakin. :oops:

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
Hem yardım isteyip, hem de hakaret etmeniz'de oldukça ironik bir hareket. Bir daha yardım falan istemeyiniz.

Daha önce de birkaç defa uyarı aldığınızı görmüştüm, yakında buradan uçururlar sizi.

Kullandığınız berbat yazım ve üslup şeklinden az çok nasıl bir karaktere sahip olduğunuz'da anlaşılmakta. Herkes kendi lafların'dan sorumludur.

Sarf ettiği laflar onun gerçek kimliğini ortaya çıkarır. Bu arada kullandığınız kelimenin bir hakaret olduğunu, ve savcılığa verilecek bir dilekçe'de hayatınızın kararacağını unutmayın. Forumda IP logu'da tutulduğun'dan konumunuz çok rahat bir şekilde tespit edilebilmektedir.

İyi günler.
pardon usta bir anlık gaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
crs

İyi günler.
hocam sakın olun arkadaşı engelledinizi duşundum arkadaş ozur diledi sizden haberiniz olsun ikinizde barışın bence

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Mesajı değiştirmişsiniz. Elimde ekran görüntüsü var, değiştirseniz bile iş, işten geçti.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,724
Üyeler
166,260
Son üye