dostum forumda bunu söylemek yasak mı bilmiyorum ama klavyemi satıyorum istersen bakabilirsin mavi switch şart değilse tabiLeague of legends oynamak için tkl mavi switchli bir klavye arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Hocam haberin olsun Blue Switch İle LOL oynarsan Ortada Ne Anan kalır ne babam öyle söyleyim gelmişine geçmisine Saydırırlar komşular hatta biri pompalı vs. İle evini basabilirLeague of legends oynamak için tkl mavi switchli bir klavye arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
öyle bir şey yok herkes istediğini alabilirHocam haberin olsun Blue Switch İle LOL oynarsan Ortada Ne Anan kalır ne babam öyle söyleyim gelmişine geçmisine Saydırırlar komşular hatta biri pompalı vs. İle evini basabilir
Tavsiyem daha tok Sesli bir şey al Blue Switch alma sakın LOL için
Hocam bence söylediklerimin bir espiri olduğunu asıl demek istediğiminöyle bir şey yok herkes istediğini alabilir
anlayabiliyorum fakat böyle yazmak yerine düzgünce yazabilirsin. gereksiz "espri" olmuşHocam bence söylediklerimin bir espiri olduğunu asıl demek istediğimin
" blue Switch Kalvyeleri yüksek ses çıkardığı hatta LOL gibi sürekli Tuşları Spawn'ladığımız bir oyunda Aşırı ses çıkarabilecğini ve sizi veya çevrenizdeki (yani ev ahalisini vs.) Rahatsız edebileceğini "
Söylemek İstediğimi Anlamadığınızı Söylemeyin