Ama şöyle bir sıkıntı oldu reisim 2 kere PC valorant oynarken çöktü yani kasadan kapattım 3-4 kere fh5 oynarken çöktü sence bundan kaynaklimi ?sorun yoktur devam et
4060ti a 2000w nedir hocam. 4090 sistemliler bile 1200 falan kullaniyor. iki tane ekran karti kullansaniz bile 2000w cok fazla.Sence bir şey var mıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:
4060ti :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki bir şey olduysa nasıl anlarım
Reisim biliyorum maalesef acı şekilde öğrendim ben gerçekten 2000w olduğunu sanmiyorum sence bir şey olmusmudur diyorum ? Çünkü sahte wattlar basıyorlar sahte sertifikalar basılıyor diye duydum bunda 80+ varda inanasim gelmiyor büyük iht 80+ sahtedir sence bir şey olmuş müdür bu 1.5 ayda 2 kere valorant oynarken çöktü fh5 oynarken 3-4 kere çöktü sence bir şey olmusmudur4060ti a 2000w nedir hocam. 4090 sistemliler bile 1200 falan kullaniyor. iki tane ekran karti kullansaniz bile 2000w cok fazla.
Psuyu nereden aldınızReisim biliyorum maalesef acı şekilde öğrendim ben gerçekten 2000w olduğunu sanmiyorum sence bir şey olmusmudur diyorum ? Çünkü sahte wattlar basıyorlar sahte sertifikalar basılıyor diye duydum bunda 80+ varda inanasim gelmiyor büyük iht 80+ sahtedir sence bir şey olmuş müdür bu 1.5 ayda 2 kere valorant oynarken çöktü fh5 oynarken 3-4 kere çöktü sence bir şey olmusmudur
Dostum PC hediye geldi bende bilmiyorumPsuyu nereden aldınız
pcniz cok isiniyorsa ondan da kaynakli olabilir.Reisim biliyorum maalesef acı şekilde öğrendim ben gerçekten 2000w olduğunu sanmiyorum sence bir şey olmusmudur diyorum ? Çünkü sahte wattlar basıyorlar sahte sertifikalar basılıyor diye duydum bunda 80+ varda inanasim gelmiyor büyük iht 80+ sahtedir sence bir şey olmuş müdür bu 1.5 ayda 2 kere valorant oynarken çöktü fh5 oynarken 3-4 kere çöktü sence bir şey olmusmudur
Çok ısınmıyor işlemci 75 gpu 80 oda maxpcniz cok isiniyorsa ondan da kaynakli olabilir.
Sence ?pcniz cok isiniyorsa ondan da kaynakli olabilir.
İçinde şüphe varsaYa sıkıntı şöyle oldu 2 kere valorant oynarken çöktü (slstem hiç bir komuta yanıt vermesi örnek Ctrl+shift+esc)3-4 kere fh5 oynarken oyundan attı oyundan kaynakli olduğunu düşünüyorum bunlar oldu yani ?
Oyunun ve pcnin çökme sebebi nedir sizce ?Sorun olmaz
https://www.trendyol.com/alfamaks-bilgisayar/2000w-80-platinum-mining-guc-kaynagi-psu-p-286490396 bumu hocam psuDostum PC hediye geldi bende bilmiyorum
Sistem özellikleri kullanım ve sıcaklık değerleri çözünürlük nedirOyunun ve pcnin çökme sebebi nedir sizce ?