Ben HyperX Cloud 2 alırım1000₺‘ye kadar kulaklık önerisi olursa çok güzel olur rampage drop plus önermeyin isterseniz zaten onu değiştirecek.
1000₺‘ye kadar kulaklık önerisi olursa çok güzel olur rampage drop plus önermeyin isterseniz zaten onu değiştirecek.
cloud 2cloud 2 mi daha iyidir blackshark v2 mi?
ikisinide kullandım bana göre ses kalitesi konforu daha iyi ama blacksharkın mikrofonu bir tık daha üst düzeydi bence ama öyle fazla fark yok, cloud 2 ses olarak daha başarılı bence şuanda aktif olarak cloud2 kullanıyorum memnunumne farkı var arasında hangi konularda daha iyidir mesela
tamamdır çok teşekkür ederim.ikisinide kullandım bana göre ses kalitesi konforu daha iyi ama blacksharkın mikrofonu bir tık daha üst düzeydi bence ama öyle fazla fark yok, cloud 2 ses olarak daha başarılı bence şuanda aktif olarak cloud2 kullanıyorum memnunum
Cloud alpha s mi cloud 2 mi?ikisinide kullandım bana göre ses kalitesi konforu daha iyi ama blacksharkın mikrofonu bir tık daha üst düzeydi bence ama öyle fazla fark yok, cloud 2 ses olarak daha başarılı bence şuanda aktif olarak cloud2 kullanıyorum memnunum
o kadar vermeye gerek yok alpha s e cloud 2 tercih edebilirsiniz. kullanmadım alpha s sadece internet kafede falan yani. fazla deneyimleyemedim.Cloud alpha s mi cloud 2 mi?
bence de cloud 2 900tl cloud alpha s 1400 cloud 2 alıp yanına mouse bile alabilirsin eğer cloud 2 ve cloud alpha s arasında kaldıysan ben cloud 2 alırdımCloud alpha s mi cloud 2 mi?
peki para olsa logitech g pro x mi alınır cloud 2 miikisinide kullandım bana göre ses kalitesi konforu daha iyi ama blacksharkın mikrofonu bir tık daha üst düzeydi bence ama öyle fazla fark yok, cloud 2 ses olarak daha başarılı bence şuanda aktif olarak cloud2 kullanıyorum memnunum
logitech g pro xbence de cloud 2 900tl cloud alpha s 1400 cloud 2 alıp yanına mouse bile alabilirsin eğer cloud 2 ve cloud alpha s arasında kaldıysan ben cloud 2 alırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki para olsa logitech g pro x mi alınır cloud 2 mi