Bulabildiğim en uygun fiyatları atmaya çalıştım. Kensei ve KlasseGear Amazon, Trendyol üzerinde satışı var. Kensei ayrıca Hepsiburada'da satış yapıyor. Kendi sitelerinde de satışları var. Eğer KlasseGear sitesi ile uğraşmam diyorsan en uyguna Amazon üzerinden satıyorlar. Peşin fiyatına üç taksit imkanı da var.
Rekabetçi ve hırslı bir oyuncuysan Wraith Spirit of Aim speed yüzeyini alabilirsin. Wraith hybrid olanını ise önermem. KlasseGear'ın kullandığı kumaşa yakın bir şey kullanıyor. Aşağıda önereceğim hybrid mouse padler daha uyguna alınıyor.
wraithesports.com
Eğer 90x40 olur diyorsan Kensei speed yüzeyini de deneyebilirsin.
Yok genel oyunlar oynuyorum, hırslı değilim diyorsan bu fiyata KlasseGear veya Kensei alınabilir. Kensei şu an kullanıyorum KlasseGear'ı da kullandım ona göre yüzeyi tırtıklı değil. Ama Kensei bir tık fazla kir tutuyor gibi geldi ve temizlemesi biraz zor. KlasseGear'da elimle o tırtıları itince gidiyordu bunda biraz zorluyor. Hybrid yüzeyleri genelde CS ve Valorant oynayanlar daha çok tercih ediyormuş, tabii çok bilgim yok. Genellikle aşırı düşük DPI kullananlara önerilmiyor. Ben Scyrox V8 DPI 1800 kullanıyorum, oyunlarda ise sensitivy düşürüyorum.
İkinci bağlantıdaki 50x50 ve tasarımı farklı. Boyutu büyük olsun diyorsan bir tık fiyatı artıyor.
Premium gaming mousepad. Amundsen Kumaş Hybrid yüzeyi ile hassasiyet ve akıcılık sunar. Kaymaz kauçuk taban ile E-spor ve profesyonel oyunlar için ideal seçim!
www.klassegear.com
KlasseGear Gosu Series Gaming Mousepad, 50x50 cm geniş alan, Longteng yüzey teknolojisi ve kusursuz espor deneyimi sunar.
www.klassegear.com
Kensei 50x50 satıyor ve en uygun Trendyol'da satışta.
Kensei Gaming Gear Katana Edition Onibenji 500x500x4mm Hybrid Gaming Espor Oyuncu Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Ek olarak daha uyguna bir şey alacağım dersen sakına Porge'ye bulaşma. Bunu da denemek için aldım ve 3 veya 4mm ₺600-700 hak etmiyor. Ben 4mm aldım ve 4mm diğer mouse padlerim ile kıyaslayınca bildiğin 3mm veya bana hatalı yolladılar. Zaten gönderdikleri yer, poşet falan bayağı kötü bir fason üretim ürün. Çok özenmiyorlar. Diğer pahalıların altında fiyat biçip kazıklama derdindeler.
Ama bu fiyat aralığına Monster'ın şu mouse padi de alınabilir. Daha ucuza XRades 40x40 var ama o da kötü değmez. Zaten kargo ile ₺400 denk geliyor.
Pusat Control Mousepad M : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Çok daha uyguna 90x40 bir mouse pad alacaksan ise KlasseGear PRO 90x40 öneririm. Porge ve XRades karelerindeki o kalitesizlik, 90x40 ürünlerine de çok özenmediklerini gösteriyor. Büyük ihtimalle KlasseGear, Porge, XRades, Kensei ve hatta Wraith Hybrid yüzeyini de(gerçi speedi de yabancılara yaptırıyorlardır) fason üretim. Ama fason üretimin de kalitelileri var. Burada KlasseGear, Kensei ve Wraith daha öne çıkıyor. Yabancı markaların yerele getirilenleri ise genellikle daha pahalı oluyorlar.
Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin!
www.klassegear.com
Ama belirteyim 90x40 yani uygun dediğim genellikle ₺300-500 arası mouse padlerin kirlenme oranı daha yüksek ve yüzeyleri yukarıda saydığım Wraith, Kensei veya KlasseGear hybrid yüzey mouse padi kadar kaliteli olmuyor. Daha genel kullanım için uygun diyebilirim. Ek olarak asla ₺100-200 arasına satılan Helixsun, Blackdeer gibi kalitesiz firmalara bulaşmayın. Helixsun sattığı ürünler büyük ihtimalle eskiden mouse ile gelen küçük mouse padlere veya orijinal sanıp aldığımız Razer Golithaus çakma mouse padleri ile aynı kalitede. Bu mouse padlerden biri halen duruyor ve leş ötesi kokuyor. Kokusu asla geçmeyen, yüzeyi de altındaki sözde kauçuk malzemeden yapılmış leş bir şey. Sağlık açısından da iyi değil. En kötü KlasseGear Klasik modelini alın geçin. Ama ofis tipi ürünler yıkama, su dökülmesi vb. dayanıklı değiller şişme yapıyorlar.