max 10k iphone önerisi

Frecksloin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
257
kuzenim alacak, marka kesinlikle iphone olacakmış. ekranı küçük olmasın istiyor, şu anki telefonunun ekranı 6.2 inç 5 inç kullanamaz diye düşünüyorum 6 civarlarında bişi iyi olur. bütçe max 10k 64 gb hafıza yeterlidir. xs falan bakıyorduk akakçede fiyatlar 16k ama trendyol GittiGidiyor gibi sitelerde 7 8 9 neden anlamadım, yardımcı olabilir misiniz?

2.el daha mantıklı bu bütçede.

kuzenim alacak, marka kesinlikle iphone olacakmış. ekranı küçük olmasın istiyor, şu anki telefonunun ekranı 6.2 inç 5 inç kullanamaz diye düşünüyorum 6 civarlarında bişi iyi olur. bütçe max 10k 64 gb hafıza yeterlidir. xs falan bakıyorduk akakçede fiyatlar 16k ama trendyol GittiGidiyor gibi sitelerde 7 8 9 neden anlamadım, yardımcı olabilir misiniz?
iphone 11 64gb 11k

iphone x 8 binlira felan olsa güzel olur fakat bu bütçeye en fazla ıphone 11 alınır.

xr alinmaz o paraya. butceyi zorlayip 11 al. xr bildigin paramla rezil olmak istiyorum telefonu

xr alinmaz o paraya. butceyi zorlayip 11 al. xr bildigin paramla rezil olmak istiyorum telefonu
normal bir kullanıcının xr ile 11 arasındaki farklardan anlayacağı tek fark geniş açı kamera ve gece modu olur. parasını hak etmiyor orası ayrı ben 2021 haziranda 5750 tl ye aldım, şuan o paralar verilmez.

normal bir kullanıcının xr ile 11 arasındaki farklardan anlayacağı tek fark geniş açı kamera ve gece modu olur. parasını hak etmiyor orası ayrı ben 2021 haziranda 5750 TL ye aldım, şuan o paralar verilmez.
1 sene daha eski islemci ve 1 sene daha erken yazilim desteginin kesilmesi de var tabii ama dedigim gibi, 10K'ye alinmaz. yoksa ikinci el 6-7K civarlarina tas gibi alet

trendyoldakinler yenilenmiş çihaz olabilir

iPhone XR var n11 de bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,430
Üyeler
190,913
Son üye
DARLAYIC1
Geri