Telefon Önermiyceğim Ama Samsung Al Xiomi Kullanıyorum Çevremde De Kullananlar Var 2 Yıl oldu Ara Sıra Donuyor Ve Ailemde Ki Herkes De Samsung Vardı En Az 5 Yıl Kullandılar Annemin 2017 De Aldığımız Samsung Telefonu Şu An Kardeşim Kullanıyor Samsung Uzun Ömürlü Adam Gibi Adamdırİyi forumlar herkese, anne telefonu yazmamın sebebi oyun performansı felan önemli değil önemli olan uzun ömürlü dayanıklı olması ve herşeyin fotoğrafını çektikleri için kamerası.
Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Knk samsunglar sağlam oluyor xiaominin eski telefonları daha sağlam oluyor ben 5 yıldır note 8 pro kullanıyorum hala taş gibi, ama sanırım Samsung alacağım teşekkürlerTelefon Önermiyceğim Ama Samsung Al Xiomi Kullanıyorum Çevremde De Kullananlar Var 2 Yıl oldu Ara Sıra Donuyor Ve Ailemde Ki Herkes De Samsung Vardı En Az 5 Yıl Kullandılar Annemin 2017 De Aldığımız Samsung Telefonu Şu An Kardeşim Kullanıyor Samsung Uzun Ömürlü Adam Gibi Adamdır
hocam a35 5g öneririm. anneme aldık günlük kullanım için gayet yeterli ve iyi bir cihazİyi forumlar herkese, anne telefonu yazmamın sebebi oyun performansı felan önemli değil önemli olan uzun ömürlü dayanıklı olması ve herşeyin fotoğrafını çektikleri için kamerası.
Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
8 GB 256 lık olan daha iyi gibi ama pttavm den hayatta almam mağaza fiyatını öğrenmem lazım bunun
Samsung Al ÖneririmKnk samsunglar sağlam oluyor xiaominin eski telefonları daha sağlam oluyor ben 5 yıldır note 8 pro kullanıyorum hala taş gibi, ama sanırım Samsung alacağım teşekkürler