Laptopumu yeni sattim şimdi de 12.5k bütçem var.Monitörlü bir sistem önerebilir misiniz.1 haftadır bekliyorum.Daha ne kadar beklerim.Donanim arşivi PC hocası gibi kanallar yeni f/p sistem yapar mı yoksa şu an mi almaliyim yardımcı olur musunuz
monitörden beklentin neLaptopumu yeni sattim şimdi de 12.5k bütçem var.Monitörlü bir sistem önerebilir misiniz.1 haftadır bekliyorum.Daha ne kadar beklerim.Donanim arşivi PC hocası gibi kanallar yeni f/p sistem yapar mı yoksa şu an mi almaliyim yardımcı olur musunuz
hocam monitör yok ama stok bitmediyse pch yeni sistemi çok iyi 13k gibi bi fiyatı varLaptopumu yeni sattim şimdi de 12.5k bütçem var.Monitörlü bir sistem önerebilir misiniz.1 haftadır bekliyorum.Daha ne kadar beklerim.Donanim arşivi PC hocası gibi kanallar yeni f/p sistem yapar mı yoksa şu an mi almaliyim yardımcı olur musunuz
144hz olursa iyi olurmonitörden beklentin ne
O zaman monitörü ayrı aldığımda 10k kalıyor 10k ya iyi bir sistem olurmuMonitörlü sistem çıkmaz bence bu saatten sonra adamlar kasayı zor toplarlıyor
Monitörüm yok işte sıkıntı bu hocamhocam monitör yok ama stok bitmediyse pch yeni sistemi çok iyi 13k gibi bi fiyatı var
Yılbaşında sistemler vardı ama şimdi 10k zor bulursun gibi aramak lazım144hz olursa iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman monitörü ayrı aldığımda 10k kalıyor 10k ya iyi bir sistem olurmu
Monitörüm yok işte sıkıntı bu hocam
Hocam ben olsam şuan Pch sistemi alırdım az daha para biriktirip monitör alırdım 2. el de olabilir144hz olursa iyi olur
O zaman monitörü ayrı aldığımda 10k kalıyor 10k ya iyi bir sistem olurmu
Monitörüm yok işte sıkıntı bu hocam
Hocam dün alicaktim işlemciyi 5500 yaptığımda 12.4k oluyordu.Monitorü en kotu sonra alırdım.Keske alsaydim şu an pişmanım.Bir daha bu fiyatlarda PC ne zaman gelir tahminenHocam ben olsam şuan Pch sistemi alırdım az daha para biriktirip monitör alırdım 2. el de olabilir
Keşke hocam artık ya stok bekliceksiniz ki gelirse ki geleceğini sanmıyorum yada yeni sistemler bekleyeceksiniz artık. Şimdiden Hayırlı OlsunHocam dün alicaktim işlemciyi 5500 yaptığımda 12.4k oluyordu.Monitorü en kotu sonra alırdım.Keske alsaydim şu an pişmanım.Bir daha bu fiyatlarda PC ne zaman gelir tahminen
hocam şuan 13.5k felan herhalde almak istiyorsanız alabilirsiniz https://www.tebilon.com/amd-5600-xfx-6700-10gb-gigabyte-b450m-h-wd-480gb-xpg-16gb/Hocam dün alicaktim işlemciyi 5500 yaptığımda 12.4k oluyordu.Monitorü en kotu sonra alırdım.Keske alsaydim şu an pişmanım.Bir daha bu fiyatlarda PC ne zaman gelir tahminen
Eyvallah hocamKeşke hocam artık ya stok bekliceksiniz ki gelirse ki geleceğini sanmıyorum yada yeni sistemler bekleyeceksiniz artık. Şimdiden Hayırlı Olsun
Yok hocam en başta alsam 12.3k falan oluyordu şimdi almadım yeni sistem bekliyorum gelirse direk alicamhocam şuan 13.5k felan herhalde almak istiyorsanız alabilirsiniz https://www.tebilon.com/amd-5600-xfx-6700-10gb-gigabyte-b450m-h-wd-480gb-xpg-16gb/