Sagittarius 80+ Silver Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,785 6 Temmuz 2022 #66 DerratiX yazmış: bu kadar bütçeyle bile nasıl uyumsuz soketli anakart takmayı becerdin Devamı için tıklayın... Bence konu troll
DerratiX yazmış: bu kadar bütçeyle bile nasıl uyumsuz soketli anakart takmayı becerdin Devamı için tıklayın... Bence konu troll
Rotangar 80+ Silver Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 2,907 Dahası Reaksiyon skoru 1,082 Konum Anime Kızı Cennetinde İsim Efe İlgilendiği Kategoriler Bilgisayara ve yazılıma dair her şey Instagram rotangar__ Steam https://steamcommunity.com/id/Rotangar/ Discord Rotangar#2224 6 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #67 Sagittarius yazmış: Bence konu troll Devamı için tıklayın... Vallahi dğeil hocam çocuk aldı bile yazdım aldıklarını.2 yıldır forumdayım torll fln değilllll.
Sagittarius yazmış: Bence konu troll Devamı için tıklayın... Vallahi dğeil hocam çocuk aldı bile yazdım aldıklarını.2 yıldır forumdayım torll fln değilllll.
dursunsahin 80+ Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 260 6 Temmuz 2022 #68 DerratiX yazmış: bu kadar bütçeyle bile nasıl uyumsuz soketli anakart takmayı becerdin Devamı için tıklayın... RASTGELE SÖYLEDİM ŞEKERİM
DerratiX yazmış: bu kadar bütçeyle bile nasıl uyumsuz soketli anakart takmayı becerdin Devamı için tıklayın... RASTGELE SÖYLEDİM ŞEKERİM