Bütçe 12.000 bin en az 12 inç tablet önerilerinize açığım, marka model veya işletim sistemi farketmez.
Bütçe 12.000 bin en az 12 inç tablet önerilerinize açığım, marka model veya işletim sistemi farketmez.
Öneriniz için çok tşk.ler, kalem de lazım bize onu nereden temin edeceğizBu fiyat bandında alınabilecek en iyi tablet. Google servislerini MicroG ile indirebiliyorsunuz. Youtube falan sorunsuz çalışıyor ve uygulamalarda bu cihazda Google servisleri yok hatasınıda almıyorsunuz.Huawei Matepad 11.5S Papermatte Edition 8 GB 256 GB Tablet + Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Huawei Matepad 11.5S Papermatte Edition 8 GB 256 GB Tablet + Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.n11.com
MicroG olayını bu videoda 11. dakikadan sonra anlatıyor.
Birde Huawei MatePad 11.5S düz Huawei MatePad 11.5'den daha iyi.
Knk bize kalem de lazım, bu cihaz kalem destekliyor mu, bilgisini bulamadım. Destekliyorsa da nereden temin edebilirizBu fiyat bandında alınabilecek en iyi tablet. Google servislerini MicroG ile indirebiliyorsunuz. Youtube falan sorunsuz çalışıyor ve uygulamalarda bu cihazda Google servisleri yok hatasınıda almıyorsunuz.Huawei Matepad 11.5S Papermatte Edition 8 GB 256 GB Tablet + Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Huawei Matepad 11.5S Papermatte Edition 8 GB 256 GB Tablet + Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.n11.com
MicroG olayını bu videoda 11. dakikadan sonra anlatıyor.
Birde Huawei MatePad 11.5S düz Huawei MatePad 11.5'den daha iyi.
Dün Hepsiburada'da klavye ve kalem hediyeli şekilde 13 bin TL'e satıldı. Keşke görseydiniz. Ama belki birdaha gelebilir gelirse haber veririm.Öneriniz için çok tşk.ler, kalem de lazım bize onu nereden temin edeceğiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk bize kalem de lazım, bu cihaz kalem destekliyor mu, bilgisini bulamadım. Destekliyorsa da nereden temin edebiliriz