Öneri Max 12k Monitör Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,036
2k IPS min 144 hz 27 inç 32 masaya sığmaz
Yükseklik / asansör ayarı KESİN OLMALI

Renkleri canlı ve doğru göstermeli

Tüm ihtiyaçlarımı karşılayan en f/p model şu anda bu
Mağazadan test edip almayı düşünüyorum. En azından sorunu falan olursa hızlıca halletmiş olurum

Asus tufın 2k 260hz modelni gördüm ama yükseklik ayarı çok önemli benim için

Bütçe max 1k artar fazlası olmaz. 9-11k arası iyi olur

Mağazadan test edip almayı düşünüyorum. En azından sorunu falan olursa hızlıca halletmiş olurum

bu modelinde yükseklik ayarı var
mağazadan alma konusuna bir şey diyemem
ama amazon iade konusunda gayet müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

180 hz size yetecekse gayet güzel bir model attığınız hocam.Rog serisinin malzeme kalitesi falan da daha iyi oluyor zaten tufdan.Mağazadan almakta daha iyi zaten ölü piksel, ışık sızması,ghosting testlerini orada yaparsınız almadan önce.

• Beğen

bu modelinde yükseklik ayarı var
mağazadan alma konusuna bir şey diyemem
ama amazon iade konusunda gayet müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyor
Amazon satıcısı veya herhangi satıcısı alırım ama çoğuna iade ve değişimde güvenemiyorum. Amazon ve hp önceden mutlu etti. Rog en ucuz mağazada olduğu için daha hızlı test edip sonuca ulaşabilirim. Bir de rog modelin incelemesini izlediğimde 500 nit parlaklık yazıyordu pc hocasında ama her yerde 350 veya 400 tam hatırlamıyorum o değerde yazıyor

Hocam eğer masanızda fazla alanınız yoksa ve monitörün hareket kabiliyeti sizin içinbu kadar önemliyse kesinlikle öneririm harika bir şey alttaki 2 monitör için olanı

• Beğen
Hocam eğer masanızda fazla alanınız yoksa ve monitörün hareket kabiliyeti sizin içinbu kadar önemliyse kesinlikle öneririm harika bir şey alttaki 2 monitör için olanı
Bu tip şeyleri zor takarım ya benim duvara. Masanın solunda saat sağında tablo asılı. Onları asmak bile işkenceydi. Çok kötü bir boya var sürekli bir şeyler dökülüyor. Masam 27 inç için yeterli üçte ikisini kaplayacak ama 32 inç sığmaz diye sığmaz diye düşünüyorum. Yine de teşekkürler

Bu tip şeyleri zor takarım ya benim duvara. Masanın solunda saat sağında tablo asılı. Onları asmak bile işkenceydi. Çok kötü bir boya var sürekli bir şeyler dökülüyor. Masam 27 inç için yeterli üçte ikisini kaplayacak ama 32 inç sığmaz diye sığmaz diye düşünüyorum. Yine de teşekkürler
Duvara değil masaya takılıyor eğer yükseklik ayarı olmayan bir monitör almak durumunda kalırsanız 1000 liraya alacağınız bu kolla hem amortisör elde edersiniz hem masanızda alan açılır

• Beğen
attğını dün amazondan sipariş verdim. cuma gelecek diyor . bakalım nasılmış

• Beğen
Duvara değil masaya takılıyor eğer yükseklik ayarı olmayan bir monitör almak durumunda kalırsanız 1000 liraya alacağınız bu kolla hem amortisör elde edersiniz hem masanızda alan açılır
2-3 cm kalınlıkta tahta masaya sorun olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

attğını dün amazondan sipariş verdim. cuma gelecek diyor . bakalım nasılmış
İncelemeni bekliyorum 👍

fiyatı 12k altındaysa Asus tufın 2k 260hz modelni al bide stand al

ben bunu kullanıyorum gayet memnunum.

https://www.amazon.com.tr/F80-Monit...5a53301bab641af21a1c354&qid=1750322477&sr=8-5

• Beğen
Geri