Batuhan5356
80+ Silver
- Katılım
- 9 Nisan 2020
- Mesajlar
- 2,744
O bisikelti alıp normal sürmüyorsun tabi.![]()
O bisikelti alıp normal sürmüyorsun tabi.![]()
Tofaş'ta kilometreye bakılmaz zaten.doğrudur en kötü ihtimallen dedim bensağlam tofaşlar 15.000'TL de olursada KM fazla olur veya hasar kaydı filan olur diye dedim
doğrudur ama motor yaptırıyor bazıları o yüzden dedim KM veya sıfırlıyorlarTofaş'ta kilometreye bakılmaz zaten.
Arabanın en genci 22 yaşında.
Varsa bir artısı, egzoz, cam filmi, ekstra modifiye vs
Aldığımız Kangoo araçta kilometre 50Bin civarı düşürülmüş, bunu ekspertizde anlayıp oto galeriyi tehdit ettik davaya verir bu arabayı yarısından ucuz fiyata alırız diye.doğrudur ama motor yaptırıyor bazıları o yüzden dedim KM veya sıfırlıyorlar![]()
asdfdghjAldığımız Kangoo araçta kilometre 50Bin civarı düşürülmüş, bunu ekspertizde anlayıp oto galeriyi tehdit ettik davaya verir bu arabayı yarısından ucuz fiyata alırız diye.
Adam da bir kaçış yolu olmayınca 19K'ya aldık.
Kilometre düşürülmüş olmasa piyasa fiyatı şuan 35 40 civarı.
Bunu neden anlattım bilmiyorum ama iyi geldi![]()
30K'ya bisiklet çok saçma hocam eğer orta gelirli bir ailede yaşıyorsanız.birtane video izledim adam ön kaldırıyor gidon kırılıyordu
çok kötü abi ya , tabi 30.000 TL veriyorsan sıkıntı çıkmaz illaki 30.000 TL Sonuçta
![]()
Aynen yarışmalar haricinde ancak zengin işi30K'ya bisiklet çok saçma hocam eğer orta gelirli bir ailede yaşıyorsanız.
Bu daha çok extreme işi yani adam zengindir hobi olarak alır vs yoksa ben çok mantıksız buluyorum dişinden tırnağından arttırarak büyük paralara bisiklet almayı.
aah ahh.. dün gibi aklımda 8k ya 2000 model aldığımız doğan slx : (Tofaş piyasasından haberiniz yok sanırım ortalama Tofaş fiyatları 20 25k
Öyle değil yav ufak tefek agalarla cikicaz bu tip yapmam zaten yemez benimki bisiklete 1-2 ciddi kazam oldu o yüzden şimdilik kalsınDostum dağda üzmeyecekten kastın nedir ? Düşündüğüm gibiyse 1500tlye dağda üzemeyecek bir bisiklet bulamazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dağdan kastın eğer buysa 5000 6000 bin TL minimum gözden çıkarmalısın.
Yok be reis 2k vermembence biraz daha biriktir şunu al > https://www.kronbisiklet.com.tr/xc150-27-5-mtb-erkek-h-disk-37-d.html
Professional Dağ Bisikleti