Neler Yeni

Çözüldü✓ Max 14000 Tl Hazır Sistem

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,641
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Beklemeni tavsiye ederim şuan 14k edecek sistem yok

PSU ne olduğu belli değil. Ekran kartı tek fanlı fiyatını hak etmiyor. Yangından mal kaçırır gibi acele ederde sonra pişman olabilir. Tabii ki karar konu sahibinin dir.
Elimden birçok PC geçti sizin tabiriniz ile psu ne olduğu belirsiz pc'lerde bu PC leri hiçbir akım korumalı priz olmadan standart 4'lu priz ile kullandım hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım çokça elektrik gitti sistem açıkken hiçbir sorun yaşamadım ne olursa olsun elektronik ısı şans işi dünya devleri markalarda dahil

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Arkadaş sadece ekran kartı satın almıyor hocam. Şahsen ben i3 1010F-yerine i3 12100f, kioxia SSD yerine - xpg ssd - corsair delta yerine de farklı bir kasayı tercih ederdim.
Alınmaz. Bu fiyata PSU kalitesiz ekran kartı tek fan, SSD kalitesiz yani bile bile daha alınırsa söylenecek pek bir şey yok.

Beklemeni tavsiye ederim şuan 14k edecek sistem yok
Monitör dahil diyor ama?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınmaz. Bu fiyata PSU kalitesiz ekran kartı tek fan, SSD kalitesiz yani bile bile daha alınırsa söylenecek pek bir şey yok.
Neresi kalitesiz ya anlamadım ben :) sen diz kardeşim bu fiyattan bir PC de beni şaşırt :) monitörlu 144 Hz 24 inç IPS + ekipman

• Hahaha
Reaksiyonlar: f0ze

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Elimden birçok PC geçti sizin tabiriniz ile psu ne olduğu belirsiz pc'lerde bu PC leri hiçbir akım korumalı priz olmadan standart 4'lu priz ile kullandım hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım çokça elektrik gitti sistem açıkken hiçbir sorun yaşamadım ne olursa olsun elektronik ısı şans işi dünya devleri markalarda dahil
Anlamadığın nokta kasa ile ekran kartının yapacağı fiyat en fazla 9.000 TL bu sisteme daha fazlasını vermek, bana göre bile bile zarar etmekten başka bir şey değil. Aceleyle gerek var mı ? Daha dün G5 2 saat stokta durdu, yeni farklı kampanyalı sistemler de farklı firma ve kişiler tarafından çıkarılacaktır. Boşuna kötü bir sisteme haddinden fazla miktarda para vermek hiç mantıklı gelmiyor. Tabii ki konu sahibi istediğini yapabilir......

Anlamadığın nokta kasa ile ekran kartının yapacağı fiyat en fazla 9.000 TL bu sisteme daha fazlasını vermek, bana göre bile bile zarar etmekten başka bir şey değil. Aceleyle gerek var mı ? Daha dün G5 2 saat stokta durdu, yeni farklı kampanyalı sistemler de farklı firma ve kişiler tarafından çıkarılacaktır. Boşuna kötü bir sisteme haddinden fazla miktarda para vermek hiç mantıklı gelmiyor. Tabii ki konu sahibi istediğini yapabilir......
Sistemin kötü hiçbir yanı yok fiyatına göre gayet makul ucuza dizebiliyorsan bu sistemi içindeki kötü parçaları düzelt diz bizde görelim

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Monitör dahil diyor ama?

Neresi kalitesiz ya anlamadım ben :) sen diz kardeşim bu fiyattan bir PC de beni şaşırt :) monitörlu 144 Hz 24 inç IPS + ekipman
Komedi resmen..... Bilginiz olmadığı konulardan saçma sapan önerilerde bulunup sistemi alacak kişinin zarar etmesine sebeb olmayın. Bir de gelmiş sen öner diyeceğine sen diz diyor. Trajikomik bir durum..... Yorumu daha fazla uzatmak istemiyorum. Neyin ne olduğunun farkında olmadığınız sürece kimseye şunu, bunu al dememeniz iyi olur.

Komedi resmen..... Bilginiz olmadığı konulardan saçma sapan önerilerde bulunup sistemi alacak kişinin zarar etmesine sebeb olmayın. Bir de gelmiş sen öner diyeceğine sen diz diyor. Trajikomik bir durum..... Yorumu daha fazla uzatmak istemiyorum. Neyin ne olduğunun farkında olmadığınız sürece kimseye şunu, bunu al denemenizi iyi olur.
Dostum doğrusunu diz görelim diyorum ? Fiyat olarak aynı fiyat olacak attığım sistemin sadece senin kötü dediğin parçaları çıkar kendi iyi dediğin parçaları koy o şekilde diz bizde görelim

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Hocam tek fan dediğiniz ekran kartı Gigabytein 2060ından daha serin çalışıyor biliyorsunuz değil mi?

Komedi resmen..... Bilginiz olmadığı konulardan saçma sapan önerilerde bulunup sistemi alacak kişinin zarar etmesine sebeb olmayın. Bir de gelmiş sen öner diyeceğine sen diz diyor. Trajikomik bir durum..... Yorumu daha fazla uzatmak istemiyorum. Neyin ne olduğunun farkında olmadığınız sürece kimseye şunu, bunu al dememeniz iyi olur.
Hocam sizin önerdiğiniz sistemden daha saçma bir öneri gelmedi bu konu başlığı altına şuana kadar. Kronik sorunlu ssd, 10.nesil işlemciyi gelmiş savunuyor birde milleti bilgisizlikle suçluyorsunuz.

Hocam tek fan dediğiniz ekran kartı Gigabytein 2060ından daha serin çalışıyor biliyorsunuz değil mi?

Hocam sizin önerdiğiniz sistemden daha saçma bir öneri gelmedi bu konu başlığı altına şuana kadar. Kronik sorunlu ssd, 10.nesil işlemciyi gelmiş savunuyor birde milleti bilgisizlikle suçluyorsunuz.
Böyle forumda sizi bilgili biri zannederdim ama değilmişsiniz 😄

Böyle forumda sizi bilgili biri zannederdim ama değilmişsiniz 😄
PSU'ya ne olduğu belirsiz diyor arkadaş elimden birçok ne olduğu belirsiz psu'lu PC geçti hiçbir akım korumalı priz kullanmadım aldığım sattığım PC de hiçbir sorun yaşamadımda elektrik keza kaç kere üst üste gitti PC açıkken vs banamasin demedi PC :) + sistemde kötü parça yok psu marka model yazmıyor göremedim ama bu değildirki çöp sonuçta 2 yıl garantili en azından izloy Pc değil bu benim attığım PC parçaların çoğunu Abdullah reiste kullanıyor?

• Hahaha

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin

1. Kimseye öneride bulunmadım

2. Ekran Kartı performans farkını belirttim.

3. Sistemin kesinlikle fiyatını hak etmediğini ve kampanyaları takip edebileceğini belirttim.

4. Önerdiğiniz sistemin PS ve kasası fazlasıyla kalitesiz ve SSD ise giriş seviyesinin giriş seviyesi, kioxa modeline laf atmışsınız......

Size pek bir şey söylemek istemiyorum.

1. Kimseye öneride bulunmadım

2. Ekran Kartı performans farkını belirttim.

3. Sistemin kesinlikle fiyatını hak etmediğini ve kampanyaları takip edebileceğini belirttim.

4. Önerdiğiniz sistemin PS ve kasası fazlasıyla kalitesiz ve SSD ise giriş seviyesinin giriş seviyesi, kioxa modeline laf atmışsınız......

Size pek bir şey söylemek istemiyorum.
Dostum benim soruma cevap gelmedi hala ama neyse sen diz doğru parçalar ile bir PC aynı fiyattan görelim bizde sorun yok burda sohbet ediyoruz sadece dizebiliyorsan bu fiyattan diz görelim.

• Hahaha

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Dostum benim soruma cevap gelmedi hala ama neyse sen diz doğru parçalar ile bir PC aynı fiyattan görelim bizde sorun yok burda sohbet ediyoruz sadece dizebiliyorsan bu fiyattan diz görelim.
Daha uyguna sistem toplarım diyen olmadı. Kampanyaları takip edebileceğini belirttim....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,733
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom